Wpis z mikrobloga

@H4vana: @PanSutek: @sin89: @GoracyStek: @Synekdocha: @ricardo_kaka: @SamiecAlfa:

Panowie, poważnie pytam i chodzi mi o to, czy można jakoś powstrzymać krwawienie. Czy w ogóle można uprawiać sex. Słyszałem, że podmycie się zimną wodą powstrzymuje krwawienie. Dobrze by się umyła itd. można uprawiać sex ? Wiem, że gdy podniesie coś to może nagle się zacząć. Tego się boję. Od samego seksu, może zacząć krwawić?
@mateusz-zajac-3344: oczywiście, że się da :) nie powstrzymasz krwawienia i zawsze coś wycieknie. Trzeba być świadomym tego, że można pobrudzić nieco otoczenie, najlepiej rozłożyć coś pod siebie albo iść pod prysznic.

W ogóle nigdy nie rozumiałem, czemu okres ma powodować brak seksu. Z autopsji wiem, że kobiecie to sprawia bardzo dużą przyjemność, o ile nie jest to 1-2 dzień (zależy jak znosi) okresu. Powiem więcej, to nawet przynosi ulgę kobiecie, ale
Stary, ja pytam, czy da się zahamować krwawienie. Myślę, że wszyscy zrozumieli

Słyszałem, że podmycie się zimną wodą powstrzymuje krwawienie

@mateusz-zajac-3344: (#) To Ty pytałeś kiedyś o to czy typiara z którą spałeś może być w ciąży? Na lekcje to Ty chyba nie chodziłeś bo takie rzeczy powinny wiedzieć trzynastoletnie dzieci. Trochę mi było głupio ostatnim razem jak Cię zjechałam, ale #!$%@?, człowieku. Dokształć się najpierw a potem pieprz.