Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moim koleżankom z liceum bardzo dobrze się w życiu powodzi. Wystarczy, że dobierzesz odpowiedniego faceta z kasą i cały świat stoi otworem przed toba. Kilka koleżanek ma po 2/3 dzieci, duże domy albo i mieszkania w wojewódzkich miastach. Praca po znajomosci, przy biurku, czy to agent nieruchomości, czy księgowa a kończylysmy wszystkie razem humanistyczne liceum. Wakacje, 2/3 razy do roku za granicą. Jedna nawet trafiła na takiego, co spełnił jej marzenia. Opłacił kursy groomerskie, kupił jej salon, pracuje na najwyższej jakosci sprzętach, a one nie są tanie i jest po prostu szczęśliwa.
No i ja.. zawsze byłam szara i nijaka. Pracuje na zmiany na magazynie. Sama się utrzymuje, wynajmuje kawalerkę w jedynym z wojewódzkich miast. Drugiej połówki nie mam, przez moje problemy psychiczne, biorę różne leki na depresję, nerwicę i nie wiadomo co mi tam psycholog wymyślił.. Nie chce się nawet angażować w związek, za bardzo zostałam zraniona i wykorzystana przez różnych facetow. Chciałam iść na studia ale nie było pieniędzy, odrazu wyprowadziłam się z domu, po liceum mając 100 zł w portfelu. To gdzie trafiłam i jak przeżyłam to długa historia. Dom rodzinny był nie do wytrzymania, również długo opowiadać. I tak leci ten czas, już zaraz trzydziestka na karku

#zalesie#rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim no tak to już jest. świat nie jest sprawiedliwy i musisz się z tym pogodzić. chociaż zapewne patrzysz na to wszystko przez pryzmat social mediów. mam znajomych którzy też mają „super życie”, dom, dwoje dzieci, ona piękna i on przystojny. wakacje co roku zagranicą, dobre auto, termomix w chacie xd można by powiedzieć że mają wszystko czego można chcieć w wieku ok 30 lat.
natomiast prawda jest nieco inna- ona
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ale wiesz to, bo się z nimi przyjaźnisz i widzisz te relacje na codzień? Czy to jest może piękna iluzja z instagrama czy innego Facebooka? Tam każdy jest bogaty, piękny i szczęśliwy.
  • Odpowiedz