Aktywne Wpisy

l3gend +337
Dawajcie samochody, które jeszcze parę lat temu można było zobaczyć na ulicy i w momencie wyginęły, ja zaczynam, klasyczna Asterka 1, teraz to ze świecą szukać na drodze
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file443915098270584529
Pobierz
PSY_DELIC +23

Moim koleżankom z liceum bardzo dobrze się w życiu powodzi. Wystarczy, że dobierzesz odpowiedniego faceta z kasą i cały świat stoi otworem przed toba. Kilka koleżanek ma po 2/3 dzieci, duże domy albo i mieszkania w wojewódzkich miastach. Praca po znajomosci, przy biurku, czy to agent nieruchomości, czy księgowa a kończylysmy wszystkie razem humanistyczne liceum. Wakacje, 2/3 razy do roku za granicą. Jedna nawet trafiła na takiego, co spełnił jej marzenia. Opłacił kursy groomerskie, kupił jej salon, pracuje na najwyższej jakosci sprzętach, a one nie są tanie i jest po prostu szczęśliwa.
No i ja.. zawsze byłam szara i nijaka. Pracuje na zmiany na magazynie. Sama się utrzymuje, wynajmuje kawalerkę w jedynym z wojewódzkich miast. Drugiej połówki nie mam, przez moje problemy psychiczne, biorę różne leki na depresję, nerwicę i nie wiadomo co mi tam psycholog wymyślił.. Nie chce się nawet angażować w związek, za bardzo zostałam zraniona i wykorzystana przez różnych facetow. Chciałam iść na studia ale nie było pieniędzy, odrazu wyprowadziłam się z domu, po liceum mając 100 zł w portfelu. To gdzie trafiłam i jak przeżyłam to długa historia. Dom rodzinny był nie do wytrzymania, również długo opowiadać. I tak leci ten czas, już zaraz trzydziestka na karku
#zalesie#rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
1. Zostań lesbijką
2. Przygarnij kota
3. 1 + 2
natomiast prawda jest nieco inna- ona