Aktywne Wpisy

Salido +217
Minął 46. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 8 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
191 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
201 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-31
Pobierz
PodniebnyMurzyn +229
Ja to już sam nie wiem czy tu trzeba się śmiać, płakać, czy wzywać psychiatrę.
źródło: image_picker_C6C22AFF-BF6E-47BD-AFD8-1C9A00D8687B-91647-00000C021022A56A
Pobierz

źródło: GcInqy9WkAAOHzn
PobierzDopiero później tylko kilka miesiecy prowadził Linette, ale nic nie wygrali razem.
Moze tak kalkuluje, ze wypowiada sie ostroznie, bo dzieki temu bedzie mial np. latwiej przekonac Igę do wystepow druzynowych
@Madziol127: i teraz przez kilka tygodni Świątek co się skończyło odpadnięciem w grupie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ehhh Wim będzie miał dużo sprzątania
@kris-90: oczywiście, że tak jest natomiast mnie jako odbiorcę bawi fakt jak słyszę jego lawirowanie między faktami byleby tylko nie powiedzieć nic bardziej dosadnie. Niestety nikt z ulicy się łatwo nie przebije z treściami tenisowymi, więc jesteśmy skazani na to co jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pewno liga wyzej od Ignacika i Żelka (pierwszy też chyba dostal robotę dzieki żonie, a Zelek to nie wiem, skad sie w ogole wzial w tenisie, jak on dawniej - przed tym slynnym wypadem na Zanzibar - zajmowal sie CHYBA tylko piłką)