Wpis z mikrobloga

@2-aminopirydyna: czemu tego chlopa nie lubisz? W sumie moglby byc pasozytem i zerowac na kasie Agnieszki (jak robi np. wiele WAGS), a stara sie pracowac (jest też komentatorem Eurosportu, prowadzi kanal na YT)
  • Odpowiedz
@kris-90: bardziej kręcę bekę niż nie lubię, bo gdyby nie bycie jej mężem to by takiej kariery nie zrobił ( ͡° ͜ʖ ͡°). Chociaż jego wypowiedzi, żeby przypadkiem kogoś nie urazić i samemu się nie narazić w towarzystwie wzajemnej adoracji jest lekko irytujące. W strefie tenisa, którą reklamują w podcaście mam prawie najwyższy poziom programu lojalnościowego, więc skoro składam się na jego wypłatę to chyba mogę
  • Odpowiedz
@kris-90: Najcześniej ludzie mają problem z Celtem, że dostał fuchę w kadrze za nazwisko. Jaką zawodniczkę Celt prowadził jako główny trener przed zastaniem kapitanem kadry? nikogo.

Dopiero później tylko kilka miesiecy prowadził Linette, ale nic nie wygrali razem.
  • Odpowiedz
Dopiero później tylko kilka miesiecy prowadził Linette, ale nic nie wygrali razem.

@Madziol127: i teraz przez kilka tygodni Świątek co się skończyło odpadnięciem w grupie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ehhh Wim będzie miał dużo sprzątania
  • Odpowiedz
Moze tak kalkuluje, ze wypowiada sie ostroznie, bo dzieki temu bedzie mial np. latwiej przekonac Igę do wystepow druzynowych

@kris-90: oczywiście, że tak jest natomiast mnie jako odbiorcę bawi fakt jak słyszę jego lawirowanie między faktami byleby tylko nie powiedzieć nic bardziej dosadnie. Niestety nikt z ulicy się łatwo nie przebije z treściami tenisowymi, więc jesteśmy skazani na to co jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Madziol127: tak, to dobry, rzeczowy komentator.

Na pewno liga wyzej od Ignacika i Żelka (pierwszy też chyba dostal robotę dzieki żonie, a Zelek to nie wiem, skad sie w ogole wzial w tenisie, jak on dawniej - przed tym slynnym wypadem na Zanzibar - zajmowal sie CHYBA tylko piłką)
  • Odpowiedz