-Dzień dobry, biegam sobie i mam peaky blinders mentaliti. Czy chcieliby Państwo współpracować ze mną? Na początek buty wystarczą. -Dzień dobry, jasne! Możemy zacząć od razu. Wystarczy, że pójdzie Pan do najbliższego sklepu, zapłaci za model butów, które Pana interesują, a następnie przy kasie odbierze Pan swoje wymarzone buty zgodnie z umową współpracy. -Super! Dziękuję bardzo! Do widzenia. -Do widzenia.
-Dzień dobry, yyy biegam sobie, yyy i mam peaky blinders mentaliti, tak? Czy chcieliby Państwo, eee, współpracować ze mną jak najbardziej? Na początek buty wystarczą, tak?.
-Dzień dobry, jasne! Możemy zacząć od razu. Wystarczy, że pójdzie Pan do najbliższego sklepu, zapłaci za model butów, które Pana interesują, a następnie przy kasie odbierze Pan swoje wymarzone buty zgodnie z umową współpracy.
-Super, yyyy! Jak najbardziej dziękuję bardzo! Do widzenia.
#sebcel
-Dzień dobry, biegam sobie i mam peaky blinders mentaliti. Czy chcieliby Państwo współpracować ze mną? Na początek buty wystarczą.
-Dzień dobry, jasne! Możemy zacząć od razu. Wystarczy, że pójdzie Pan do najbliższego sklepu, zapłaci za model butów, które Pana interesują, a następnie przy kasie odbierze Pan swoje wymarzone buty zgodnie z umową współpracy.
-Super! Dziękuję bardzo! Do widzenia.
-Do widzenia.
@JayM
@Abadulahoson insta, jeden z najstarszych tam dostepnych lajwów
Komentarz usunięty przez autora