Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +309
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Fabuła - jest jaka jest. Nie ma podjazdu do np. Serc z kamienia z W3. Ale teraz w rozdziale 6 już coś się dzieje. Nagle mi wbił maksymalny honor u Artura - a ja tylko darowałem długi wdowie górnika i jakiemuś chłopcu zakochanemu w indiance xD No i teraz czuć już co się święci. Artur ma gruźlicę, stał się miękki i współczujący dla wszystkich. Radzi kompanom, żeby uciekali kiedy przyjdzie czas. Atmosfera jest już tak gęsta, że siekierę można zawiesić w powietrzu, Dutchowi o--------a, nawet Wielebny przestał ćpać - oho, czyli dobiegamy do końca historii...
No ale gra ma niestety wady, nie mogę wybrać zaimków, Artur prezentuje toksyczny model męskości no i nie ma dostatecznie reprezentowanych w grze mniejszości LGBTQ+, jenotów i żbików.
#rdr2 #gry
źródło: 20241111100136_1
Pobierz@2Girls_1Cup: wow ale jestem comedy genius, zaspoileruję fabułę komuś kto się dobrze bawi, a niech się nie bawi, wow
Szkoda, że to stara gra i każdy zna zakończenia i to po obu ścieżkach.
źródło: images
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora