Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +53
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie
źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz

Jose się w-----ł
źródło: temp_file699374481786320156
Pobierz@Termos96: On go bardziej potrzebował niż Jose go.
Tak samo pisałem, że poza kamerami Budda jest zupełnie innym człowiekiem, zwykłym cwaniakiem i manipulatorem, który by własną rodzinę sprzedał aby mieć więcej.
Jak myślisz, dlaczego matka go w------a z domu w dniu 18-tych urodzin, oraz cała
To raczej Buddzie odj*alo na punkcie kasy i rozstał się z Jose bo byl zbyt pazerny na hajs. Zresztą wszystko było ustawione. Widziałeś jak ubrany był Budda na loterii? Dokładnie taka sama biała koszulkę miał na jedynym z filmów które były wypuszczone długo przed loteria xd .
A kto jest pazerny na pieniądze to trafia do więzienia.
Tutaj w grę wchodzą ogromne pieniądze, a w takiej sytuacji może Cię odwiedzić nie jeden seryjny s-------a, albo będziesz miał nieszczęśliwy śmiertelny wypadek.
To już kwestia czasu i zobaczysz, że wyjdzie jeszcze więcej brudów na Budde i
@Domen85 Ciężko w to uwierzyć, ale może Budda właśnie dlatego teraz siedzi, a Jose się śmieje, może Jose dopuścił do tego aby to się stało, a zatrzymanie Buddy to nie przypadek, skoro gruba ryba współpracuje z wojskiem? 100 mln to tylko krótkie info, nic nie wiadomo o szczegółach.
@Termos96 Jose to by się mógł jedynie wysrać na Buddę. Budda to był i jest pionkiem. Olejnik to
Kiedy wchodzisz z kimś w biznes, którego jesteś twarzą i mając ludzi