Wpis z mikrobloga

@Domen85: K---a żal czytać te jego żale. Mieli Illegal Night firmę odzieżową. Jose zobaczył że młody robił hajs na loteriach i chciał się podczepić. Budyń go nie potrzebował i robił dla siebie przez co illegal upadł bo był smród. No k---a Jose, Budyń to nie jest twój niewolnik.
  • Odpowiedz
@Domen85: Ten ziomek mówi o dwulicowości XD. Zobaczcie jego loterie jak wręcza nagrodę. To jak on przeżywa emocję jak się wzrusza XD. Powiem tak jakby mi suka zrobiła taką szopkę to byłby dla mnie red flag i bym s--------ł XDD. W żadnego jego słowo nie wierzę. Dla mnie nie jest to człowiek uczciwy i trzymałbym się od nich jak najdalej.
  • Odpowiedz
@Termos96: nie wiadomo jak to wszystko wyglądało od środka. Bujda to dobry cwaniak i kombinator i wcale bym się nie zdziwił jakby wy..ebal Jose na kasę. Bardziej to mnie zastanawia skąd on wziął 100 mln rocznie..
  • Odpowiedz
@danoneek: Jose chyba nie rozumie że jak sie robi z nim jeden biznes to nie ma się obowiązku robić każdego biznesu. Temu przez presję Budyń wymiękł bo po loterii już go nie potrzebował by robić kontent. Budyń sprzedażą ubrań zajmował się na początku kanału często dropy limitowane mógł nawet kręcić po 200k na kilka odcinków o ile nie więcej bo pamiętam że szybko były wyprzedawane. Jose był mu tylko potrzebny
  • Odpowiedz
@Domen85: od początku pisałem, że Budda odszedł od Jose, bo zapewne był zbyt pazernym s---w***, nie miał zasad i chciał iść po trupach do celu, co Jose się nie podobało. Stąd ich rozstanie.

Tak samo pisałem, że poza kamerami Budda jest zupełnie innym człowiekiem, zwykłym cwaniakiem i manipulatorem, który by własną rodzinę sprzedał aby mieć więcej.

Jak myślisz, dlaczego matka go w------a z domu w dniu 18-tych urodzin, oraz cała
  • Odpowiedz
@Termos96: co xD
To raczej Buddzie odj*alo na punkcie kasy i rozstał się z Jose bo byl zbyt pazerny na hajs. Zresztą wszystko było ustawione. Widziałeś jak ubrany był Budda na loterii? Dokładnie taka sama biała koszulkę miał na jedynym z filmów które były wypuszczone długo przed loteria xd .
A kto jest pazerny na pieniądze to trafia do więzienia.
  • Odpowiedz
@lechiffre_777: nie wiem jak tam było między nimi, Jose ma ujawnić niebawem więcej szczegółów. Jedno jest pewne że Bujda od zawsze kręcił wały i nepewno poszło tam o kasę. Trochę tylko dziwne że dopiero teraz o tym mówi jak już zawinęli Puszkę, a wcześniej siedział cicho. W to że się go bał to nie uwierzę :⁠-⁠D Tak samo dziwne że taki stary wyga który zapewne swoje też ma za uszami
  • Odpowiedz
@White_girl: W czym Jose był potrzebny Budyniowi w celu zrobienia loterii?? W niczym temu go tam nie było nie miał nic do zaoferowania temu nie zrobili tego biznesu razem. Proste! Zasięgi były jego temu to był sukces a Jose ma ból d--y że Budyń który go w tym dealu nie potrzebował nie odpalił mu procentu. Robili ciuchy bez budynia nikt by o tych szmatach nie słyszał.
  • Odpowiedz
@Domen85: wiesz, może chciałbyć pewien, że ani on, ani reszta ekipy nie wyjdzie na wolność po tym czasie. Zauważ, że zaczął się udzielać jak okazało się, że reszta ekipy siedzi przez święta w areszcie.

Tutaj w grę wchodzą ogromne pieniądze, a w takiej sytuacji może Cię odwiedzić nie jeden seryjny s-------a, albo będziesz miał nieszczęśliwy śmiertelny wypadek.

To już kwestia czasu i zobaczysz, że wyjdzie jeszcze więcej brudów na Budde i
  • Odpowiedz
@White_girl: W pełni zgoda.

@Domen85 Ciężko w to uwierzyć, ale może Budda właśnie dlatego teraz siedzi, a Jose się śmieje, może Jose dopuścił do tego aby to się stało, a zatrzymanie Buddy to nie przypadek, skoro gruba ryba współpracuje z wojskiem? 100 mln to tylko krótkie info, nic nie wiadomo o szczegółach.

@Termos96 Jose to by się mógł jedynie wysrać na Buddę. Budda to był i jest pionkiem. Olejnik to
  • Odpowiedz
@danoneek: Moim zdaniem przeceniasz majątek tego Jose. Budyń na jednej loterii mógł zrobić to co on przez całe życie. Wszystko zależy od tego ile się dzielili z organizatorem loterii. Odrzutowiec to mogli co najwyżej wynająć dla contentu mieli wspólny projekt Jose dał siano Budda zasięgi. Zresztą nie trzeba majątku nie wiadomo jakiego by dać zlecenie uszycia bluz z nadrukami firmie zewnętrznej i wysyłać to na kraj są nawet firmy co
  • Odpowiedz
@danoneek: Budyń jakby miał rozum porozmawiałby z salonami samochodowymi co chwile wychodzi nowe auto co dwa tygodnie mógłby robić odcinek. Tak jak mówiłem jest naprawdę dużo możliwości by dostać sportowe auto na testy i zrobić odcinek nawet w ciepłych krajach. Budyń handlował ciuchami dużo wcześniej przed współpracą z Jose więc mógł dalej sam rozwijać tą markę ubrań bo z tego co pamiętam chcialem kupić jedną bluzę ale była bardzo szybko
  • Odpowiedz
@danoneek: Tak życie wygląda Budyń się z nim nie wiązał na całe życie. Robili projekt oboje siebie potrzebowali temu powstał Illegal. Biznes loteryjny wymagał tylko Buddy bo to on budował społeczność dzbanów zapatrzonych w niego ułomków którym sprzedawał eboczki (losy). Jose zobaczył jakie to robi liczby i chcial się podczepić tylko jest jedno ale do realizacji tego projektu nie był nikomu potrzebny!
  • Odpowiedz
@Termos96: Ale co ty bredzisz chłopie? Gdyby nie ten Jose to Buddy zasięgi byłyby 5 razy niższe. Zanim go poznał był spłukany, z ogromnymi długami na OZE, wręcz zdesperowany. Kto wykładał pieniądze na robienie akcji charytatywnych, którymi reklamował loterię? Budda przykleił się wtedy nawet do MGP żeby tylko coś ugrać. Mimo świadomości z kim współpracuje i kogo reklamuje.

Kiedy wchodzisz z kimś w biznes, którego jesteś twarzą i mając ludzi
  • Odpowiedz