Aktywne Wpisy

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz
ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Zastanawiam się w jaki sposób oceniane są tu spółki? Chyba pod predykcje analityków głównie, nazwę i hype.
całkiem wysoko mają w totalu (dodałem 3 randomowe spółki)
Ref do scraba ( ͡° ͜ʖ ͡°):
https://scrab.com?via=wkf2j
źródło: image
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKażdy wydaje własny osąd co do zakupu. Jeśli ktoś faktycznie kupuje spółkę bo wydaje mu się, że do jej potencjału jest tania, to tym bardziej powinien ją kupować kiedy jest tańsza, jeśli nic się nie zmieniło w jego rozumowaniu.
Aaa zresztą szkoda strzępić ryja, będą kolejne takie spółki, hejtowanie przez
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@zenitram: Zawsze tak będzie, a szczególnie gdy ktoś do spółki podchodzi na zasadzie albo lambo, albo szambo i pakuje się all in. Gamblingowe podejście z przesadną koncentracją na jednej spółce to zło.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzKażdy kto kupił po $30 w 2021 i trzymał do dzisiaj, a dodatkowo uśredniał, to jest zarobiony. 60% w 4 lata to jest dobry wynik, to jest 13% średniorocznie, lepiej niż
Jak ktoś