Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

to mają być uda wywalone przez tłuszcz? Xd

@elena-mary: Oczywiście, że nie. Natomiast pewna grupa mężczyzn/pewna grupa wykopków za bardzo chyba nie ma pojęcia jak wygląda kobieta tudzież kobiece ciało zwłaszcza około 30 roku życia/myślą, że całe życie będzie jak u nastolatki xD
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Ja tam nawet lubię grubę qurwy ale ty jak typowy incel idiota, musisz poświęcić 200% energii swojego móżdżku by się dowartościować i napisać że ktoś tu czegoś nie rozumie xDDD Gdybyś miał nieco większe powodzenie i doświadczenie intelu to byś wiedział że istnieją szczupli ludzie nawet po 30 roku życia xDDDD np.: Ariana Grande.

• Odpowiedz
  • 2
@Cztero0404: @elena-mary: właśnie potwierdzacie to, o czym pisałem we wpisie. Bardzo mało który facet po 30 ma płaski brzuch i bardzo mało która kobieta w tym wieku nie ma grubych ud. Zabawne, że zwłaszcza w tym drugim przypadku stara się robić z ulanej przez tłuszcz figury normę, a winne temu jest gros leniwych kobiet i spermiących białorycerzy :)
  • Odpowiedz
Ja tam nawet lubię grubę qurwy ale ty jak typowy incel idiota, musisz poświęcić 200% energii swojego móżdżku by się dowartościować i napisać że ktoś tu czegoś nie rozumie xDDD Gdybyś miał nieco większe powodzenie i doświadczenie intelu to byś wiedział że istnieją szczupli ludzie nawet po 30 roku życia xDDDD np.: Ariana Grande.

@Little_Makak: Czekaj Stop! Bo czegoś tu nie rozumiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Bardzo mało który facet po 30 ma płaski brzuch i bardzo mało która kobieta w tym wieku nie ma grubych ud.

@km00787: Co rozumiesz przez grube uda u kobiet bo jeśli uważasz, że Irina Shayk na powyższym zdjęciu ma grube uda to powinieneś się leczyć.
  • Odpowiedz
Już już, mistrzu z luzem i doświadczeniem, które nie pozwala ci wyobrazić sobie szczupłej osoby, nie denerwuj się xD

@Little_Makak: I widzisz. Absolutnie nigdzie nie napisałem, że ludzie szczupli nie istnieją. Napisałem co najwyżej tak w ogromnym skrócie, że wykopki mają dziwne wyobrażania o wyglądzie kobiet często odklejone. Natomiast ty to przekręcasz i robisz z tego jakąś dziwną batalię. Nie zamierzam ci więcej odpowiadać bo to nie ma sensu. Nie
  • Odpowiedz
@elena-mary: Ariana Grande, przygłupie, jest po prostu drobną kobietą i 50 kg to jej naturalna waga. To ze wy, brzydkie urwiska z p0lszy w wieku 15 lat ważycie po 80 kg przy wzroście 160 cm, to nie znaczy że każdy tak ma.
  • Odpowiedz