Wpis z mikrobloga

A może by tak tymochowicza podrzucić mireczkom z tagu #frajerzyzmlm? w końcu legitna jest to piramidka finansowa, ale afera zdecydowanie większa niż przeciętna Julka z instagrama. Założyciel piramidki dzięki łapówką wsadził swojego "przeciwnika" do kambodżańskiego więzienia z którego ten raczej żywy nie wyjdzie. Jak kogoś ciekawi to więcej info znajdzie na #raportzpanstwasrodka
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

dzięki łapówką wsadził swojego "przeciwnika"

@Tagliacozzo: nie przeciwnika, tylko byłego wiernego żołnierza, naganiacza, który pokapował się, że został przeznaczony do odstrzału. Ktoś tu pisał, że Tymi legitnie działa, tak samo legionie jak ci od dascoina.
  • Odpowiedz
@Tagliacozzo: Ten tag nie jest od tego, żeby robić jakąś sprawiedliwość, tylko mieć bekę z influencerów i trollować. A Hanys mógł iść na policję a nie zarabiać dalej na warzywach inwestujących w QLogos. Miał szansę, niech gnije w pierdelku oszust jeden xD
  • Odpowiedz
  • 1
@OrgStJones: Ja nie oczekuję sprawiedliwości. Po prostu chciałbym do uniwersum wciągnąć tymochowicza i przedstawić go szerszej publiczności. To ciekawa postać, a nasze kamboalkusy boją się go jak ognia i każdą wzmiankę o nim ucinają od razu. Może by ich trochę przycisnąć do ściany i patrzeć jak wiją się jak piskorze będąc między młotem a imadłem #pdk
  • Odpowiedz
Ja nie oczekuję sprawiedliwości. Po prostu chciałbym do uniwersum wciągnąć tymochowicza i przedstawić go szerszej publiczności. To ciekawa postać, a nasze kamboalkusy boją się go jak ognia i każdą wzmiankę o nim ucinają od razu.

@Tagliacozzo:
Pewnie ma w kieszeni paru miejscowych generałów,to szanowany obywatel co pomaga biednym
w sierocińcach,adoptuje i wspiera osobiście dzieci.Chaytatywnie wspomaga rodaków powielając ich oszczędności w tym pięknym kraju prawa i sprawiedliwości.
  • Odpowiedz