Aktywne Wpisy
Afrobiker +217
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kupujcie dużo imbiru bo jest tani i zdrowy a wy zjebby oczywiście nie kupujecie i nie jecie imbiru a potem jakieś choroby i grypy.
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Mjn walczy z samochodami do póki ich to nie dotyka.
W komentarzu wyjaśnienie
#warszawa #bekazpodludzi #patologiazmiasta #bekazlewactwa
@ziomekbezpoziomek: polecam w zimę oblodzonej ścieżce rowerowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jest przecież spora różnica między "złodzieje, SPPN komunis" a "chcę uczciwie płacić abonament, dlaczego mi tego nie umożliwiacie?"
Nie mieszka w strefie - nie ma abonamentu.
Ta granica gdzieś musi być (do czasu aż całe miasto nie będzie w sppn)
Mjn zawsze uważa, że jak chcesz parkować kup miejsce. Może zrobić tak samo.
Sama przekonuje do rezygnacji z samochodu - ma świetny powód żeby
@advert: Bo abonament jest za grosze. Jak nie chce aut mieć pod domem to niech pląci normalnie.
Problem jest od lat ze strefami i tym gdzie się kończą. Mogła się tym zająć wcześniej. Zaczęła dopiero
btw ten przepis jest totalnie debilny bo w wielu miejscach SPPN to po południu nie znajdziecie ani jednego wolnego miejsca wśród tych sześciu parkomatów co macie na abonamencie mieszkańca i wtedy co?
Musisz
@Cogito-sum: 600 złoty za 12 miesiecy to jest 50 złoty za miesiąc. Czyli uważasz, że to jest za drogo? Przecież Ci ludzie z MJN twierdzą, że miejsc parkingowych i aut jest za dużo i ceny za MP trzeba podnosić.
Porównaj sobie zresztą, że to dalej jest taniej niż komercyjnie i to znacznie.
Poza tym co o
@modzelem: Dla mnie najgorsze, że ktoś powtarza za nimi jak to świetne są WSZYSTKIE ich rozwiazania. Wiadomo, że maja w czymś rację, ale twierdzenie, że we wszystkim to jest spora przesada.
Natomiast wpis miał na celu pokazanie hipokryzji mjn.
@Darth_Gohan: Za możliwość poszukania miejsca i zaparkowania dwie ulice dalej? Tak, to zdecydowanie za dużo dla mieszkańca który płaci tu podatki. Z resztą, pierwotnie obiecywano że to będzie w ramach tych 30zł.
@Cogito-sum: Porównaj to z tym ile bulisz za to żeby:
a) kupić miejsce parkingowe do mieszkania
b) płacisz za nie co miesiąc w czynszu
c) nie daj boże masz na oddzielnej księdze to
Czy jednak okazuje się że jak większość aktywistów jest j----ą hipokrytką? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Darth_Gohan: Nie mam co porównywać, wiem, żadne porównanie. Jednak możemy też porównać te 50zł./.mies gdzie jeździsz i szukasz miejsca dwie ulice dalej... do wynajęcia miejsca parkingowego, takiego tylko dla ciebie. Wiesz że jak masz szczęście to wynajmiesz takie za 100+?
A w garażu podziemnym od 150+zł. Są też takie za 300+, oczywiście...
I czeka na ciebie, nikt go nie zajmie, a w garażu jeszcze ciepełko i samochodu nie trzeba skrobać, silnik
@Xuzoun: Jak zwykle... :))) tak samo jak urzędnicy w warszawskim Ratuszu, przeczytajcie dlaczego urzędnik ma jeździć samochodem, oczywiście wg nich zwykłych ludzi to nie dotyczy, tylko urzędników: https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-urzednicze-samozaoranie-w-warszawie-zamiast-rowerow-kupia-no,nId,6771188
@Darth_Gohan