Aktywne Wpisy

RenkaRenkeMyje +1369
Wszystkie te czekolady i inne słodycze z nazwą "dubajskie" kojarzą mi sie jedynie z aferą srania do ryja polskim modelkom xD nie brzmi to zbyt zachęcająco kiedy patrzysz na taką czekoladke i... aaa nie ważne xD
#heheszki
#heheszki

innv +498
Najbardziej mi się śmiać chce, że to niby lewaki miały zabrać pieniądze i mieliśmy "nie mieć nic".
No cóż, psikus.
#gielda
No cóż, psikus.
#gielda

No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona koleżanki, żeby było dobrze).
Dobrze, że reszta projektów jest indywidualna (poza jednym na 2 osoby, ale to i tak robię sama).
Może to moja wina, bo ja lubię robić rzeczy porządnie, a to mimo wszystko gównostudia (ale kasę ze stypendium chętnie przygarnę).
#studia #pracazespolowa #projektgrupowy #k-------------------------c
Najpierw grupa zbombardowała wszystkie pomysły osób, które chciały coś realnie zrobić, a następnie przy projekcie i tak pracowało tylko pięć osób, te co wyszły z jakąkolwiek inicjatywą. Z kilkoma mordami siedzieliśmy i łupaliśmy po godzinach
Albo zostań liderem i prowadź grupie i wymagań, albo nie wybijaj się na ich garbach.
@dr-proktor: lol, ale w takich projektach nie ma lidera xD
jak wybijaj? każdy powinien mieć równy wkład w projekt
"Kazdy powinien mieć równy wkład" co ty serio mówisz? Serio w robocie to widzisz? Tak nie wygląda świat obojętnie jakbyś sobie tego nie życzyła.
@dr-proktor: nie po to są projekty na studiach.
tak, widzę i praktykuję. trzeba po prostu wiedzieć co się robi.