Aktywne Wpisy

Srasklacz +136
źródło: 1000011164
Pobierz
Marple +90
Ja pierdziele. Powiem wam, że ilość pracy przy pierogach wydaje mi się niewspółmierna do efektu. No, ale jak wszyscy tak lubią, to wziąłem się do roboty i po czterech godzinach się udało. Więc proszę, ruskie pierogi z cybulką. #gotujzwykopem #pierogiboners #zalesie
źródło: 1000064538
Pobierz

Stalowe mi się tak cholernie nie podobają xDDDD ale wszyscy mi mowia że są lepsze niż alufelgi na zime gdyż niby przed czymś chronią xdd
#motoryzacja #samochody #auto #auta
#zima
@Black_Raven: no to musisz zweryfikować swoje prawo jazdy. Bo mając dobra oponę, ASR i ABS, nie ma opcji uderzyć w cokolwiek.
@Black_Raven: dokładnie to samo można zrobić latem, wiosną czy jesienią. A poleci się grubo to uszkodzenie felgi będzie najmniejszym problemem. ¯\(ツ)/¯
@depresyjny_pieselek: Ceną.
źródło: Shutterstock_1735752806
Pobierzstalowki beda gnily bo sa ze stali jak nazwa wskazuje. najwiekszy blad moim zdaniem to zakladanie do nich kolpakow bo robia sie takie zakamary ze dluzej trzyma bloto posniegowe z sola i koroduje. to juz lepiej z golymi jezdzic bo szybciej sie samo oczysci i przewietrzy
natomiast co do alusow to niektorzy twiedza ze sie psuja na zime. ja mam ori felgi bmw ktorych podwykonawca jes ronal. lakier oryginalny
@GeDox: a ty musisz zweryfikować swoją pewność siebie. Wystarczy przysypany śniegiem krawężnik którego nie widać i masz prostowanie felgi
@depresyjny_pieselek generalnie stalówki łatwiej i taniej naprostować jak już przywalisz