Wpis z mikrobloga

@MrVercetti
Już od wielu lat "stare" gierki na steam (czy w innych sklepach) nie tanieją z upływem czasu. Trzymają premierowo ceny cały czas i mają ewentualnie pogłębiane przeceny przy wyprzedażach. Konkurencja w niczym nie ustępuje tutaj activision.
Jak jesteś niecierpliwy to płać i płacz.
  • Odpowiedz
@MrVercetti: taka polityka cen tej serii. Jest to o tyle zabawne, że ja pierwszego Black Opsa kupiłem na premierę w 2010 roku (pudełko z płytą, ale i tak trzeba było aktywować na steam) za jakieś 110-120 złotych, czyli taniej niż teraz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

cody sa teraz w gamepasie

@rafal-rafulec: tylko dwie ostatnie części.
  • Odpowiedz
  • 0
@jandiabeldrugi: a te CoD'y na Steam mają polskie napisy? Bo według Steam'a nie mają.

BTW. mam pudełkową wersję CoD'a 1 Deluxe Edition z serii Best of Activision, nie wiesz może czy można ją gdzieś aktywować żebym mógł pobrać normalnie? W nowym komputerze nie mam już gdzie włożyć płyty.
  • Odpowiedz
@MrVercetti: z tego co widzę, ta edycja ma normalną instalację na płycie. Gry, które wyszły przed upowszechnieniem steama (i trafiły tam później) są często dostępne w dwóch wersjach: normalna instalacja na płycie i kod na steam. Ta reedycja zdaje się być tą pierwszą opcją.

Black Ops wyszedł już w czasach, gdy gry pc nawet w wersjach pudełkowych wymagały aktywacji na steam.

Jedyne co możesz spróbować zrobić to znaleźć kompa z
  • Odpowiedz