Wpis z mikrobloga

@Gieremek chłopcze jak Ty okradałeś dzieci to ja bodym z aurą na p brałem biga na klate w v2 a po czym leciałem na metki 90. A wieczorem szpan na m1 mentalem z nieb stalką i trutą+9 xD
  • Odpowiedz
@MirekGrzywka: przypominam, że z metina to wywodzi się alimenciarz i nietwójsyniak xD prawdziwe chady grały w WoWa, bo biedaków cebulaków, PDFów i patologii nie było stać na abonament ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
prawdziwe chady grały

@marv0oo: prawdziwe chady to wtedy z koleżankami pierwszy petting robili albo już je nawet walili a nie byli 16 letnimi prawiczkami z osiągnięciami w gierkach online xd
  • Odpowiedz
pierwszy petting robili albo już je nawet walili

@WhiskeyIHaze: zazwyczaj osoby które tak piszą, to pierwszą cipę widziały na studiach, albo wcale ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
@Gieremek: aktualnie to niestety jest P2W g---o, nie da się grać bez kupowania smoczych monet - stąd odpływ na tureckie serwery ludzi którzy chcą grać, tam nawet są zasady, że zawsze któreś królestwo jest Polskie i zdecydowana większość graczy to Polacy XD
  • Odpowiedz
@marv0oo: a to ja nie wiem jak się w tych gierkach bawiliście. Ale nic się nie bój, na studiach wcale nie jest tak późno a ukochana zapewne była dziewica a błona to się na wf przerwała xd a jak dalej tylko metin czy tam tibia i żołnierz w dłoni to też nic straconego, s--s jest przereklamowany ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Gieremek kiedy wy uczyliscie klonowac fmsy w metinie, to my w tibii wrzucalismy na aukcje na allegro miniaturki przekierowujace do stron z exploitem na internet explorer 6.0 gdzie keylogger sam sie instalowal na kompie i cale konta byly czyszczone na masowa skale a nie pojedyncze itemki pojedynczych graczy
gracz tibii > gracz metina
  • Odpowiedz