@Gieremek chłopcze jak Ty okradałeś dzieci to ja bodym z aurą na p brałem biga na klate w v2 a po czym leciałem na metki 90. A wieczorem szpan na m1 mentalem z nieb stalką i trutą+9 xD
@MirekGrzywka: przypominam, że z metina to wywodzi się alimenciarz i nietwójsyniak xD prawdziwe chady grały w WoWa, bo biedaków cebulaków, PDFów i patologii nie było stać na abonament ( ͡°͜ʖ͡°)
@marv0oo: prawdziwe chady to wtedy z koleżankami pierwszy petting robili albo już je nawet walili a nie byli 16 letnimi prawiczkami z osiągnięciami w gierkach online xd
@Gieremek kiedy wy uczyliscie klonowac fmsy w metinie, to my w tibii wrzucalismy na aukcje na allegro miniaturki przekierowujace do stron z exploitem na internet explorer 6.0 gdzie keylogger sam sie instalowal na kompie i cale konta byly czyszczone na masowa skale a nie pojedyncze itemki pojedynczych graczy gracz tibii > gracz metina
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
@Talaxin: lata mijają, a ty nadal bierzesz na klatę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marv0oo: prawdziwe chady to wtedy z koleżankami pierwszy petting robili albo już je nawet walili a nie byli 16 letnimi prawiczkami z osiągnięciami w gierkach online xd
@WhiskeyIHaze: zazwyczaj osoby które tak piszą, to pierwszą cipę widziały na studiach, albo wcale ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
gracz tibii > gracz metina
Damn
@marv0oo: nieprawda! bo jeszcze na vhs i gazetkach.
@WhiskeyIHaze: dziadek, to tobie to jeszcze staje w tym wieku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)