Wpis z mikrobloga

ten od jabłek to jest chyba taki głupek. Czy naprawdę nie wie z którą chciałby być? Póki nie dotknie, nie podotyka to nie wie jakie to uczucie będzie przy tej a jakie przy tamtej a potem podotyka drugą i porówna i wybierze. A potem za rękę z jedną i z drugą potem i porówna i wybierze. Nie no to jest jakiś głupek. W ogóle bez klasy facet. Sebastian jak się potrafił w porządku zachować wobec tych kobiet a nie traktować ich jako przedmiotów do przytulania. Myślę, że ostatecznie jabłkarz został sam i ogląda teraz siebie w tv i nie rozumie jak to się stało, że mu nie wyszło
#rolnikszukazony
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@startwhere: no prostackie to bylo. raczej nic dziwnego, ze ktoś może mieć opory przed kontaktem fizycznym jeśli zaraz może wylecieć i czuc się wykorzystanym
  • Odpowiedz
@startwhere: Cringowe było dla mnie i aż zacząłem się wstydzić jak zaczął dawać do zrozumienia i mówić o dotykach czy przytulaniu. Wydawało mi się to takie na siłę. Widziałem po tej babce, że aż czuła się niezręcznie i była zestresowana.
Nie miałbym psychy żeby tak forsować jakiś dotyk xD
  • Odpowiedz
@startwhere: chłop jest sadownikiem i z macania jabłek zrobił interes życia, a ty się dziwisz? Pewnie sama macasz bułki w Lidlu zanim włożysz do koszyka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz