Jechał z menelica i Szrajber po równo. Szrajber się obraziła i wyszła ze studia, kazała się przeprosić. Co zrobił Ekiert? Przeprosił? Otóż nie. Wysłał prezesa prima żeby zrobił to za niego, tymczasem Hubercik “ja nie chciol ja nie wiedziol ja przepraszom” . Kanu>hiena>gowno>msci>pawlowski #famemma
@Adiog: ekiert jest tak obrzydliwą postacią że nie obejrzałem, zobaczyłem jego pysk pieć może dziesięć sekund i zgasiłem to w p---u, chyba w to miejsce serial o silosie obejrzałem bo ma być nie długo drugi sezon
@GrubyPrezes: nie no faktycznie może i jest nieco obrzydliwe postacią ale nie aż tak obrzydliwą jak ta garbata kreatura z Wałcza i trzeba mu oddać że gdyby nie on to nigdy nie poznalibyśmy prawdziwego oblicza "dzwonnika z Notre dam"
@michal123654: Ekiert od lat nic na Gangrenę nie pokazał, zero poważnych dowodów (a szkoda bo jakby te wszystkie walczańskie legendy były prawdą to byłaby to iście filmowa historia xD).
@PZt37: no tak ale gdyby nie on to nie wiedzielibyśmy do tej pory jaka to jest podła kreatura , że nawet starych których miał w dupie przez x lat na łożu śmierci próbował okradać itp
#famemma
źródło: 5ec3e85796b8294b04fcab699f69356fcd96a30c16b151f7cead04a6caccb969
PobierzKomentarz usunięty przez autora