Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja baba jest kochana, naprawdę. Ma jednak jedną, jedyną wadę.... Jest strasznym jęczkiem. Przypałętało się do nas jakieś przeziębienie, wiadomo - ja lekki katar, jeden dzień słabego samopoczucia. Córka bardzo podobnie. Baba? Jęczy. Nie ma nawet podgorączkowego i marudzi jaka to ona zmęczona, jak nie ma siły, olaboga. Piszę to o 19:00. Poszła usypiać córkę i daję łeb sobie uciąć, że odleci z nią zanim ja wrócę do wyra, a nie leżę, tylko sprzątam to, na co ona nie miała siły.

Ja kumam, że jest się przeziębionym, że leci z nosa jak z kranu, że to niewygodne i męczące po prostu bierze się tabsę, psika do nosa i zapierdziela. Ograniczam to, czego nie muszę i elo. Spuszczanie się nad własnym samopoczuciem tylko bardziej ogranicza.

Ha tfu feministki, co się śmieją, że facet 37,5 i umiera. Miałem 38,5 to serwisowałem auto i nie dlatego, że jestem przodownikiem pracy, bo L4 zawsze biorę, gdy już jest ostro ale po prostu tego tak nie odczuwałem. Cecha osobnicza - ok. Ale nawet jeśli komuś gorzej, to na cholere tak lamentować? Lepiej dać na luz ale jak już robić minimum, to z uśmiechem.

#rozowepaski #logikarozowychpaskow.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: Jęczek XD
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
czysty-opiekun-15: ale co w tym złego? sam mając lekkie przeziębienie chodze cały przybity i na wszystko marudze - ot taki delikatny organizm mam i charakter.
@lexico haha jaki boomer albo spermiarz xD ktoś potrzebuje wyzdrowieć, odizolować się i przecierpieć samemu a ten o rozgrzaniu w łóżku xD ile pan ma lat, 50?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
rozważny-znawca-13: @odważny-czempion-28: bo są różnice w bieganiu, ale bez przesady, to ma znaczenie starając się o medal.

Rekord: 2:09:56 - 2:00:35 = 09:21
czyli tempo: 2:51.47/km - 3:04.76/km = 13.29 sekund / km

Amatorsko zależy ile się trenuje, fit babka bez problemu będzie szybsza
  • Odpowiedz