Wpis z mikrobloga

Za to introwertyk siedząc ciągle samemu w domu będzie się regularnie uczył i zda to za pierwszym

@mirko_anonim: xDDDDD
Rzeczywistosc jest dokladnie odwrotna, imprezowicze sie dogadaja, popytaja znajomych z roku wyzej, ustala jakas baze pytan i bez zrozumienia zakują i zdadzą, a cichy introwertyk siedzi z depresja w domu, przez brak normalnego zycia nie potrafi sie skupic na nauce, a najczęściej marnuje zycie na granie w gry, pisanie bajtów na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
zdolna-twórczyni-69: Może ty tak masz. U mnie to wygląda odwrotnie, dynamiczni sobie świetnie radzą i zdają za pierwszym razem, a introwetycy kibluja i się męczą. W dodatku mają charyzmę i pajacowaniem zjednują sobie profesorów. Ja jak mam zrobić prezentacje to się spoce jak świnia, później ciągle się zacinam i nic ze stresu nie pamiętam i dostaje 3, a ekstrawertyk ma łatwość wypowiedzi i zawsze 5.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: witaminer ma racje, ekstrawertycy imprezowicze maja o wiele latwiej na studiach bo zamiast uczyc sie zbednych tematów ciagna bazy z poprzednich roczników i grup, a skupiaja sie na tym co lubią robić
  • Odpowiedz