Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@avirant: zobacz sobie odcinki gdy weszła do programu Julka jak się zachowywał (do momentu rajskiej wyroczni) i ile było w nim życia, a jak zachowuje się teraz - 10 lat starszy człowiek przy nudnej Mai, która nic nie ma do zaoferowania z wyjątkiem maseczek i przytulania (to też dziwne jakby się zastanowić). Z mojej perspektywy Wojciul ma cechy które mogą podobać się kobietom, ale to kwestia otoczenia w którym się
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@sraka-na-parapecie Na pewno jest przystojny, męski i atrakcyjny, ale z Julią to też raczej było wszystko w formie kumpelskiej zabawy. Teraz jest przytłoczony Mają i myślę, że od jakiegoś czasu jest już skupiony tylko na wygranej.

Maja się zachowuje jakby nigdy chłopaka nie miała i podryw rodem z podstawówki. Chociaż mnie niektóre koleżanki w podstawówce w bardziej dojrzały i konkretny sposób podrywały. ¯_(ツ)_/¯

Ale ja tam nic do Mai nie mam,
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie: Wojciul naprawdę miał dobry PR dzięki MigoMatowi,który jego urodę wychwalał po do niebiosa.
Potrafił się też dobrze bawic ( zjadl jednak ta truskawkę ze stopy Migomata,) ,ale drętwa para mu się trafiła. Wydaje mi się,że on będąc z Majka to mu jej szkoda i nie wie czy rzucać ta kula
  • Odpowiedz