@PokemonowyRambo: dla mnie to oczywista oczywistość, Saul to bardziej złożona postać od Waltera, a Kim to moja ulubiona kobieca postać w kinematografii. Instant wife material
@PokemonowyRambo nie dziwota. BB jest o inteligentnym, ale ekstremalnie głupim życiowo i sfrustrowanym typie o zerowej moralności, za to z ego w-------m w kosmos. Najpierw uniesiony dumą zmarnował swoją życiową szansę, a potem przez to swoje ego doszczętnie zrujnował życie wszystkich dookoła, wliczając w to swoją rodzinę i siebie. Ma swoje przebłyski, ale generalnie jest osobą odpychającą, której się kibicuje raczej z rozpędu niż dlatego, że chciałoby się żeby odniósł sukces.
@MuszeZalozycKontoByFiltrowacGowno @enron panowie, oczywiście. Ale nawet czarny - mroczny bohater mi się bardziej podobał w Saulu. Postać Lalo wgniata w fotel.
panowie, oczywiście. Ale nawet czarny - mroczny bohater mi się bardziej podobał w Saulu. Postać Lalo wgniata w fotel.
@PokemonowyRambo: zdecydowanie na plus, Fring miał czas by się rozwinąć i pokazać na co go stać. Już w BB pokazali jaki jest zimny i wyrachowany, ale w Saulu było to pokazane dużo lepiej. Lalo to był wręcz przerażający - sympatyczny przystojniak, mordujący z uśmiechem na twarzy, inteligentny jak jasna cholera i
źródło: 1
Pobierz@PokemonowyRambo: zdecydowanie na plus, Fring miał czas by się rozwinąć i pokazać na co go stać. Już w BB pokazali jaki jest zimny i wyrachowany, ale w Saulu było to pokazane dużo lepiej. Lalo to był wręcz przerażający - sympatyczny przystojniak, mordujący z uśmiechem na twarzy, inteligentny jak jasna cholera i