Aktywne Wpisy

Ukiss +96
Polacy jeżdżą coraz starszymi samochodami - przeciętny wiek auta w Polsce (stan na I połowę 2024 roku) to już 14,7 lat, czyli o ponad 2 lata więcej niż dekadę temu. Średni wiek pojazdów stale rośnie od 2015 roku.
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
Najpopularniejsze modele, takie jak Volkswagen Golf, Audi A4 czy BMW serii 3, mają średnio ok. 17-18 lat. Najmłodsze auta (na przykładzie 10 najpopularniejszych marek i modeli) to Toyoty i Skody.
Eksperci ostrzegają, że starzejąca się flota
źródło: Średni wiek samochodu zgłaszanego do ubezpieczenia w Polsce wynosi prawie 15 lat
Pobierz
MokebeElDursi +142

A Lotto ma taką różnicę, że nie korzysta z niemoralnych praktyk gdzie podkręcą drop dla słupów reklamowych na twitchu i wszystkie zyski trafiają do skarbu państwa z czego finansowane są np. wydarzenia sportowe (totalizator sportowy), w przypadku tych z-------h skrzynek pieniądze lecą na jakieś wyspy bananowe
@Marian_Kvtasiewicz: na cfd traci jakieś 80% ludzi więc podobnie jak na tych skrzynkach czy innych kasynach.
@Marian_Kvtasiewicz: obie te rzeczy. Gdyby nie dźwignie pokroju x125 to aż tyle ludzi by tam nie p------------o hajsu. I podobnie jest z keydropem/innym kasynem. Jak weźmiesz sobie coś co ma 50% szansy na wygraną to statystycznie co drugi rzut będziesz wygrywać. Tylko wtedy nie jesteś wstanie zrobić jak konop opisuje 100k z 5k w 15 minut.
Ja nie mówię,
Marian_Kvtasiewicz: Dzieciaki też wierzą w postaci kreowane w internecie i popkulturze.
@La_przekret: W moim wpisie jest jak "w moich czasach" przegrałem w podstawówce "wielką" kwotę i sporo znajomych miało podobne doświadczenia, nawet na wycieczkach szkolnych czy koloniach czasem
Przestałem czytać po tym, właśnie po to jest filmik konopa i właśnie po to jest państwo, żeby dbać o dzieci o których nie dba rodzic i ma w dupie co robią.