Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fizyk997: przeczytałem, że te lootboxy to jest to samo co giełda i forex i już mi wystarczy czytania xD
A Lotto ma taką różnicę, że nie korzysta z niemoralnych praktyk gdzie podkręcą drop dla słupów reklamowych na twitchu i wszystkie zyski trafiają do skarbu państwa z czego finansowane są np. wydarzenia sportowe (totalizator sportowy), w przypadku tych z-------h skrzynek pieniądze lecą na jakieś wyspy bananowe
  • Odpowiedz
bo system jest ustawiony od początku czy dlatego, bo są idiotami?

@Marian_Kvtasiewicz: obie te rzeczy. Gdyby nie dźwignie pokroju x125 to aż tyle ludzi by tam nie p------------o hajsu. I podobnie jest z keydropem/innym kasynem. Jak weźmiesz sobie coś co ma 50% szansy na wygraną to statystycznie co drugi rzut będziesz wygrywać. Tylko wtedy nie jesteś wstanie zrobić jak konop opisuje 100k z 5k w 15 minut.
Ja nie mówię,
  • Odpowiedz
  • 0
że co tydzień wygrywają setki tysięcy złotych, co jest niemożliwe na tych platformach xD

Marian_Kvtasiewicz: Dzieciaki też wierzą w postaci kreowane w internecie i popkulturze.

pokaz mi jednego dzieciaka który n--------a w lotto w tym czasie ja pokaze ci pięćdziesięciu którzy kręcą skrzynkami za hajs rodziców

@La_przekret: W moim wpisie jest jak "w moich czasach" przegrałem w podstawówce "wielką" kwotę i sporo znajomych miało podobne doświadczenia, nawet na wycieczkach szkolnych czy koloniach czasem
  • Odpowiedz
@fizyk997:

Jednak największym problemem jest to, że rodzice nie zajmują sie dziećmi i szukają winnych za swoje zaniedbania.

Przestałem czytać po tym, właśnie po to jest filmik konopa i właśnie po to jest państwo, żeby dbać o dzieci o których nie dba rodzic i ma w dupie co robią.
  • Odpowiedz