Aktywne Wpisy
Mirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

SynMichaua +82
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz

LISTA SERIALI
Młody Sheldon - Young Sheldon
Twórcy: Chuck Lorre i Steven Molaro
IMDb: 7.7/10
https://www.imdb.com/title/tt6226232
Gatunek: komedia
Serial opowiada o młodości Sheldona znanego z Teorii Wielkiego Podrywu.
Nie oglądałem jak wychodził, bo sądziłem, że to niepotrzebny nikomu serial. Nadrobiłem dopiero jak się zakończył. Czy było warto? O dziwo tak. Jest tu dużo humoru i jako serial do jedzenia nadawał się idealnie. Jednak nie jest to różny serial bo 4 pierwsze sezony mocno skupiały się na samym Sheldonie gdzie pozostałe już zdecydowanie więcej na jego rodzinie i humor delikatnie przelewa się w dramat - jednak na tym etapie lubimy rodzinkę na tyle że chcemy poznać ich dalsze losy, mimo ż komedia zamienia się w obyczajówkę.
Głos Jima Parsonsa towarzyszy nam co odcinek ale zobaczymy go dopiero w finale serii (wzruszającym).
źródło: sheldon
Pobierz@WLADCA_MALP: miałem takie samo podejście, czasem oglądałem jakiś odcinek gdy leciał na CC ale to wszystko (chociaż np TBBT lubię bardzo). Później czytałem komentarze że serial się mocno wyrobił i może kiedyś sie skuszę.
Ponoć twórcy TBBT żałowali później, że w oryginale przedstawili ojca w bardzo złym świetle bo ponoć w Młodym Shledonie stał się dość lubianą postacią.
@Hrabia_Heheszko: to nawet za mało powiedziane...