Aktywne Wpisy

YabadabaduHehe +86
#mecz
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
Ja to nie wiem o co wam chodzi z tym Borkiem. Można go nie lubić ale komentatorem jest super. Jest zaangażowany, czuć emocje gdy komentuje. O wiele lepiej się ogląda gdy komentuje
#mecz Norwegia ma zajebiste to wiosłowanie:) ciekawe co Polacy mogliby wymyślić takiego?

C-----o na tym wyjdę, ale i trudno...
Sam miałem propozycje przyprawienia rogów, zawsze odrzucałem.
może paradoksalnie wystawilby temu drugiemu facetowi przysługę? Wyszłoby na jaw że laska jest nielojalna...
Mężatek nigdy nie ruszalem, ale taki sobie zwykły "konkubinat" oznacza, że przynajmniej jedna strona się wciąż zastanawia i selekcja ciągle jest otwarta. W moim swiecie zaklepane sa tylko te z obrączką. Te fajniejsze laski są raczej z definicji zajęte, więc powodzenia w zajadaniu się ostatnimi przeleżałymi owocami, ktorych
Nie no, w moim przypadku to tylko teoretyzowanie. Nawet jeśli miałbym taka okazję to potem musiałbym umieć ja wykorzystac, a ja jestem p---a nie skoczek....