Wpis z mikrobloga

@bulbulator90 to nie frajerstwo, to człowieczeństwo. Facet, który przyprawia drugiemu facetowi rogi, jest mendą, świnią i draniem.

Sam miałem propozycje przyprawienia rogów, zawsze odrzucałem.
  • Odpowiedz
@bulbulator90: Gdy laska szuka bolca na boku, skorzystasz Ty albo ktoś inny. Związek tak czy siak się rozpadnie, więc tak, trochę frajerstwo.

Mężatek nigdy nie ruszalem, ale taki sobie zwykły "konkubinat" oznacza, że przynajmniej jedna strona się wciąż zastanawia i selekcja ciągle jest otwarta. W moim swiecie zaklepane sa tylko te z obrączką. Te fajniejsze laski są raczej z definicji zajęte, więc powodzenia w zajadaniu się ostatnimi przeleżałymi owocami, ktorych
  • Odpowiedz
@schweizer A z pierścionkiem? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie no, w moim przypadku to tylko teoretyzowanie. Nawet jeśli miałbym taka okazję to potem musiałbym umieć ja wykorzystac, a ja jestem p---a nie skoczek....
  • Odpowiedz
@bulbulator90: No to druga sprawa, ale nie zmienia to faktu, że nieskorzystanie gdy nie-mężatka sama się pcha jest głupotą, a nie żadną szlachetnością. Między facetami nie ma żadnej solidarności, jest tylko konkurencja, na każdej zresztą płaszczyźnie. I na koniec wygrywa lepszy - i tak być powinno.
  • Odpowiedz