Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wolsky: próbowałem dwa różne strongi. Jednego na pół, drugiego kiedy indziej w całości. ZERO jakiegokolwiek działania. Zwykły SCAM i placebo dla dzieciaków
  • Odpowiedz
  • 3
@Basiura89: Oj też myślałem że to jakiś scam, ale po wczoraj już tego nie tykam. O 24 pół stronga, o 2 zero kontroli nad ciałem i potężna faza, do tej pory się czuje jak za mgła
  • Odpowiedz
@Wolsky: i po co to piszesz na forum? Przez takich jak Ty zaraz ktoś się przypier...doli. Pomyśl trochę i zachowaj to dla siebie. Są ludzie ze schorzeniami którym to pomaga i lepiej mieć do tego legalny dostęp. A przez takie Twoje gadanie ktoś podłapie bakcyla i sobie coś nawkręca. Nie podoba się? To nie tykaj tego a przemyślenia zachowaj dla siebie.
  • Odpowiedz
@Basiura89: co Ty chłopie gadasz za głupoty ja probowalem kilka greenoutów i elixir panoramixa jesli chodzi o strongi innych firm nie pamietam jaka byla moc a i te lighty sie zdarzalo z green out i zawsze byla elegancka czopka nawet po lightach wiec nie wiem co Ty klepiesz za farmazony wyjmij kija z d*py to moze zadziała :)
  • Odpowiedz
@Basiura89: dobrze ci napisał, ostatnio próbowałem pierwszy raz greenout i składa mocno. Albo jesteś wyjątkowy albo jarasz tyle że cię nie klepie, nie wiem
  • Odpowiedz
@MazurskiSmak: no ja na uro kilka paczek żelków dostałem od znajomków.
Jak kończyłem 2 paczke, to sprawdziłem, co to jest, bo dziwnie smakowały. Wiem, dlaczego się śmiali się, jak mi je dawali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz