Wpis z mikrobloga

#yerbamate #yerba Dawno nie piłem yerby i w sumie chciałem sobie trochę kupić. Jest w jakimś markecie typu lidl, czy tylko przez internet jest możliwość zakupu?
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rogogon5: W Auchan jest Amanda. Możesz też poszukać lokalnych herbaciarni, często mają jakąś półkę z yerbą. Ale najlepiej to w necie kupić, jak masz smarta to allegro, a jak nie to np. na mate mudo masz darmową wysyłkę od jakiś 4 czy 5 dych.
Mam nadzieję, że masz bombille xd
  • Odpowiedz
@Rogogon5: 2 lata to spoko chyba, tyle to yerba ma daty ważności chyba. Jedynie zależy czy w donrych warunkach przechowywana, jak nie jest jakaś dziwnie zbrylona i nie masz moli kuchennych to będzie spoko.
Tak, kiedyś coś było z yerby w lidlu ale to chyba nie stała oferta tylko przy okazji jakiejś tymczasowej oferty. Dawno nie widziałem.
  • Odpowiedz
  • 0
@srul2016: Wydaje mi się, że to nie kwestia zaparzania tylko ta konkretna yerba tak smakuje. Może przez to, że jest w niej rekordowa ilość kofeiny ma taki specyficzny smak. Jeśli sobie jakąś zamówię to może Kurupi i Rosamonte.
  • Odpowiedz
@Rogogon5: była w stokroce amanda ale pewnie z neta taniej https://wykop.pl/wpis/78698273/uwaga-weekend-darmowej-dostawy-25-27-pazdziernika- tu masz wysyłke teraz 50zł yerba i za free wysyła to dwie sobie kupisz i skosztujesz coś
@DobreZielePL +5
Uwaga, Weekend Darmowej Dostawy 25-27 października!
#yerbamatewykopclub

Jeśli brakuje Ci sił i energii, to idealny czas na #yerbamate !
Teraz dostarczymy Twoją paczkę ZA DARMO, już od 50 zł w koszyku.

Promocją
  • Odpowiedz