Wpis z mikrobloga

@badreligion66 i tacy ludzie są politykami. Szkoda że przechodzi to bokiem bo gdybym miał taką możliwość to publicznie ciągnąłbym ten temat w nieskończoność żeby się facet wytłumaczył z tego co tu zapostował i wypominał mu to do momentu aż tego nie wyjaśni. Niestety jutro już nikt o takich babolach polityków nie będzie pamiętał i jedziemy dalej
  • Odpowiedz
@chudykbr ja zauważyłem, że u nas leży takie dziennikarstwo. Nikt nigdy nie wyciąga takich informacji lub od razu po zbyciu pytania się poddaje. A takie rzeczy powinny być walkowane by albo się wyjaśnił albo żeby było widać jak się wykręca. Nie rozumiem czemu tak słabe są u nas media.
  • Odpowiedz
@Gerard_z_Libii o tym mówię- w rozmowie z kimś takim od razu bym poinformował że nie przejdziemy z rozmową dalej dopóki klarownie nie wyjaśni danego tematu. A jeśli dalej nie sprecyzuje odpowiedzi to dziennikarz powinien poinformować widzów/słuchaczy że dany polityk nie potrafi wytłumaczyć swojego zachowania i każdemu powinna zapalić się lampka ostrzegawcza
  • Odpowiedz
@Olsea mając wtedy opinie rzetelnego dziennikarza to politykom powinno zależeć żeby wystąpić w mojej rozmowie i podbudować sobie wiarygodność a nie mi.
  • Odpowiedz
@Gerard_z_Libii: "U nas"? Na całym świecie jest podobnie, politycy gadają przeróżne głupoty i przechodzi się nad nimi do porządku dziennego, bo cały czas trzeba gonić za nową sensacją. I to nie wina samych mediów, ale widzów, którzy niby narzekają na przeróżne clickbaity, ale jednocześnie klikają i czytają kolejne pierdoły. "Polityk napisał głupoty na twiterze" to już taki standard że nikt nie zwraca uwagi. A nawet jakby nie ucichło, to zawsze
  • Odpowiedz
@robert_blaszczykowski: Wysłałem pierwsze zdjęcie znajomemu turbo PiS-owcowi, napisał, że to oczywiste, że tak będzie jak Tusk będzie rządził. Potem dosłałem, że to chodzi o 2023 rok. Zaczął pisać, że przecież Tusk przejął władzę w październiku, a ja do niego to co z "koalicją 13 grudnia", to skończyło się na tym, że raport pisali ludzie od Tuska i na pewno jest sfałszowany.
  • Odpowiedz