Wpis z mikrobloga

Oprócz oczywistych oszustw i szkodzenia społeczeństwu na wiele sposobów, mnie osobiście budda zdenerwował tym do czego sprowadził "pasję do motoryzacji".

Liczysz się tylko jak masz M3, AMG, GTR, Lambo, 2000 koni, 3 turbiny, antilag... Minimum 500 tysięcy musisz wydać inaczej złom, ogólnie im droższe tym lepsze. Setup do driftu albo dragu nic innego nie istnieje.

Illegal night i inspirowane przez niego różnego rodzaju "Nocne loty wypiździejewo górne" wszystkim młodym miłośnikom motoryzacji przypisały łatkę debila z Seata Leona z wgranym popcornem, stojącego na parkingu koło Castoramy pałującego swoje 1.9tdi - albo bananowego dzieciaka w wyżej wspomnianych Mkach który podpala most we Wrocławiu dla zdjęcia i stwarza poważne zagrożenie dla siebie i innych jeżdżąc ±200km/h po mieście, wyprzedzając na pasach awaryjnych itp.

Gardzą ludźmi z poza tego głupiego kółka wzajemnej adoracji, nie rozumieją że głośne samochody w środku nocy w centrum miasta będą komuś przeszkadzać, nie rozumieją że mogą kogoś skrzywdzić i zabić swoją jazdą i dziwi ich to że "policja im dokucza".

Cierpi na tym cała normalna społeczność lubiąca samochody która często kojarzona jest z tym motłochem. Dla człowieka spoza tego środowiska, osoba która chce potrenować na torze swoim E36 za 3 tysiące złotych to ten sam debil z nocnych lotów. Jeśli masz sportowe auto to na pewno odwalasz szajs jak Ci z Warsaw Night Racing kręcący bączki na ekspresówce. Jak interesujesz się amatorskim driftem (tzw. grassroots) to jesteś bandytą i troglodytą robiącym trzodę w środku nocy w środku miasta który pluje na ludzi nie zainteresowanych twoim głośnym wydechem.

Oczywiście debile w tej społeczności byli chyba od zawsze, ale mam wrażenie że działalność kanałów pokoju Budda.TV, Zdarova tylko spotęgowały tę patologię.

#budda #motoryzacja
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cwlmod

blokowanie ruchu i robienie trzody

niewadzenie nikomu

Wybierz jedno. Ależ ty jesteś głupi. Pokazujesz to raz za razem. Porównanie do takeoverów jest trafne, patrząc po tym jak cię odbyt po nim zapiekł. Peace out.
  • Odpowiedz
@ra5putin: Buahaha typowy ciemniogród xD

-Wadzi komuś blokowanie ruchu gdy ruchu nie ma
-Wyśmiewanie skrajnej głupoty w bezsensownym przykładzie to bolący odbyt xD

Nie, po prostu napisałeś głupoty, które ci wytknąłem. Zostałeś zaorany i teraz nie masz nawet co odpowiedzieć tylko panicznie rzucić mięsem xD
  • Odpowiedz
@cwlmod:

Zostałeś zaorany

ja jestem autentycznie pod wrażeniem tego, jak strasznie s---------y jesteś. absolutnie NIKT oprócz ciebie nie uważa, że ty kiedykolwiek, kogokolwiek zaorałeś, ale dalej powtarzasz to jak jakąś mantrę.

to jest jednocześnie piękne i smutne
  • Odpowiedz
@cwlmod:

jego 1.3 nie wyrabia i wygląda jakby stało w miejscu. JDM jest dla ludzi, których nie stać na porządne auta z dużymi silnikami.

Gościu jeździsz koreańcem z 4 cylindrami, przednim napędem i automatem a zachowujesz się jakbyś miał 911 w garażu. To auto nawet nie dorasta do japońców które wyśmiewasz jak Civic Type R xD

A skoro wyśmiewasz pojemność w moich autach, to wszystkie oprócz jednego mają większą pojemność,
  • Odpowiedz
@cwlmod:

Zawsze mnie śmieszą ludzie piszący takie głupoty jak wy. Jeden nie umie jeździć autem, a drugi się boi i myśli, że jeżdżąc starym japońskim gruzem czymś się różnic od sebixów w golfach/a3 z 1.9 tdi xD

Powiedział chłop z plastikowym hyundaiem i refleksem mojej babci.
  • Odpowiedz
@smilealittlebit Myślisz że jakbyś rozmawiał z Sebą z patologii to on by ci przyznał rację opowiadając swoje patusowe mądrości? xD

Nie obchodzi mnie wasza opinia. Zostaliście merytorycznie zezlomowani i dla mnie tylko to się liczy.

Szacun na dzielni wśród patologii drogowej to wasze ambicje a nie moje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cwlmod: tak cię nie obchodzi zdanie wykopu, że regularnie, codziennie wręcz, się tutaj udzielasz :D

poważnie, ty masz coś z głową. pewnie ten poważny wypadek przestawił ci coś we łbie. idź do psychologa, bo takie dążenie do robienia z siebie debila publicznie świadczy o jakimś zaburzeniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz