Aktywne Wpisy

bruhmomentow +17
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
nextlvl +38

Liczysz się tylko jak masz M3, AMG, GTR, Lambo, 2000 koni, 3 turbiny, antilag... Minimum 500 tysięcy musisz wydać inaczej złom, ogólnie im droższe tym lepsze. Setup do driftu albo dragu nic innego nie istnieje.
Illegal night i inspirowane przez niego różnego rodzaju "Nocne loty wypiździejewo górne" wszystkim młodym miłośnikom motoryzacji przypisały łatkę debila z Seata Leona z wgranym popcornem, stojącego na parkingu koło Castoramy pałującego swoje 1.9tdi - albo bananowego dzieciaka w wyżej wspomnianych Mkach który podpala most we Wrocławiu dla zdjęcia i stwarza poważne zagrożenie dla siebie i innych jeżdżąc ±200km/h po mieście, wyprzedzając na pasach awaryjnych itp.
Gardzą ludźmi z poza tego głupiego kółka wzajemnej adoracji, nie rozumieją że głośne samochody w środku nocy w centrum miasta będą komuś przeszkadzać, nie rozumieją że mogą kogoś skrzywdzić i zabić swoją jazdą i dziwi ich to że "policja im dokucza".
Cierpi na tym cała normalna społeczność lubiąca samochody która często kojarzona jest z tym motłochem. Dla człowieka spoza tego środowiska, osoba która chce potrenować na torze swoim E36 za 3 tysiące złotych to ten sam debil z nocnych lotów. Jeśli masz sportowe auto to na pewno odwalasz szajs jak Ci z Warsaw Night Racing kręcący bączki na ekspresówce. Jak interesujesz się amatorskim driftem (tzw. grassroots) to jesteś bandytą i troglodytą robiącym trzodę w środku nocy w środku miasta który pluje na ludzi nie zainteresowanych twoim głośnym wydechem.
Oczywiście debile w tej społeczności byli chyba od zawsze, ale mam wrażenie że działalność kanałów pokoju Budda.TV, Zdarova tylko spotęgowały tę patologię.
#budda #motoryzacja
@BomBom: Przypomniał mi się kolega z poprzedniej roboty, który na fejsa wrzucił oburzonego posta, że motocykliści robią sobie nocne upalanie gumy na parkingu niedaleko jego bloku i dziecko mu budzą - dostał odpowiedź od znajomych "stary, jeszcze 2 lata temu sam tak z nami jeździłeś i ci nie przeszkadzało" xD
Niektórzy rozumieją problem dopiero jak ich samych w dupę ugryzie.
@sstachuu: Profesor Chris też tak tłumaczy swoje z-----------o nadające się do zabrania prawka.
Moim zdaniem nie zaczął tego Budda ale Kickster z Zaharem i to wiele lat temu. Jeden wyśmiewał zwykłe auta, a drugi zachęcał do luksusów.
@eeehhh: i dlatego moje cinquecento było wg niego najlepszym autem widza w programie? ;p
Nie rób sobie jaj. On nawet Matiza chwalił tylko dlatego że miał do niego jakiś sentyment.
Raz dwa zjawili się przy nim marketingowcy i poszedł w motosport.
@eeehhh: no to jak się ma to do słów że wyśmiewał zwykłe auta? Teraz się realizuje w drifcie. Jakbym miał taką szansę jak on też bym pewnie poszedł w motorsport.
Było spokojnie, spotykaliśmy się co czwartek w tym samym miejscu, spokojnie gadaliśmy, oglądaliśmy auta, aż do niedawna, gdy TNR, obecnie Illegal Night, upatrzył sobie to miejsce na zbiórki. Upalanie, strzały z wydechu i wyścigi spod świateł. Ha tfu!
@antekstr: czyli jak pasjonuje się planetami a na innej niż Ziemia nie byłem to nie pasja? XD
Solidna logika XD
@sstachuu: A jaki jest w tym problem? Byłem na 2 takich okazjach i maks to chyba 20 samochódów spoza WNR zatrzymaliśmy. Raz tir stanął w pierwszych rzędach. Zapytał się ile to potrwa, dostał informację że max parę minut. Odpalono fajerwerki, zrobiono bączki i po 3-4 minutach jechaliśmy dalej. TO wszystko się działo