Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia Specjalnie założyłam konto, bo nie mogę czytać tego co piszecie o Asi i Kamilu. Wam się wydaje, że jak człowiek poszedł do programu to weźmie już garbatego, bezzębnego. Nie! Ci ludzie też mają jakieś oczekiwania! Sorry, ale u Asi i Kamila ewidentnie widać, że Kamil jest mega ciapą. Nudny, podejście „przepraszam, że żyję” przecież każda kobieta zdominuje takiego faceta! Co złego w tym że Asia mówi, że chce być zdobywana. Prawidłowo! Taka rola faceta żeby zdobywał a Kamil sam przyznał, że nie ma na to pomysłu.
Siedzi zgarbiony jedząc posiłek i nie umie powiedzieć „dawaj do tego wyższego stolika bo niewygodnie” , mówi „dobrze, że jest pies to będzie czym ciszę wypełnić” NO LUDZIE! ON jest totalnie zakompleksiony, nudny no co ta Asia może też zrobić? Ugotowała mu obiad, gada z nim ale no nudzi się z nim strasznie!
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@pepsi22323: żałosny jesteś :) bo ktoś ma inne zdanie niż Ty? Nie umiesz zaakceptować tego? To lepiej zakumaj że ludzie mają różne opinie i Asia jest zajebista a Kamil to cringe i ciapa
  • Odpowiedz
  • 0
@jedna_odpowiedz: a skąd mogę wiedzieć jaki ma kolor, nie korzystam z tego portalu. Czytałam tylko wpisy. Akurat Asia nie musi pisać takich komentarzy bo ma gdzieś wasze forum :) pisałam do niej żeby ją wesprzeć ale mnie zlała więc ona ma w dupie co kto myśli
  • Odpowiedz
@NickMoore: Wiesz...jak się nudzi to niech sama tez coś zaproponuje, a to wygląda tak - zabawiaj mnie nędzniku! Źle mnie zabawiasz! Domyśl się jak mnie zabawiać i zdobywać bo ja ci nie dam żadnych znaków! No czemu mnie nie zabawiasz pierdoło!? Uwodzenie jako sztuka wymaga aby obiekt wykazywał choć trochę inicjatywy lub otwartości, a tam kurde tego - przynajmniej w programie - zupełnie nie widać, jak nie wiesz gdzie się
  • Odpowiedz
  • 0
@Ritowel11: a nie wpadłeś inteligencie na to że może konto było założone 7 mieś temu ale z niego nie korzystałam i musiałam teraz na nowo zrobić całą procedurę żeby się wypowiedzieć? LOL
  • Odpowiedz