Aktywne Wpisy

iniacz +1451
źródło: 1000038041
Pobierz
MonazoPL +104
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła K O Z A C K A oferta od banku Citi Handlowy – za zamówienie
źródło: citi dyson v8 monazo
Pobierz

Hej #rozowepaski
czy podoba się wam reklama https://www.youtube.com/watch?v=dfm9d-eWXVg ?
Mnie wręcz zaczęła przerażać. Przecież to tylko kosmetyi a są zaprezentowane jakby spotkanie z metafizyką, nieziemskie przeżycie, gdzie główna bohaterka jest muzą. A przecież życie tak nie wygląda, jest często monotonne i szaro-białe. Przeraża mnie, bo nie pochodzę z bohatej rodziny, często musiałem sam pomagać rodzinie i po prostu boję się, że jak znajdę partnerkę to od razu będzie wymagać rzeczy trudnych do szybkiego osiągnięcia - domu, dzieci. Już sam mam 25 lat i życie trochę mi przeleciało przez oczy, zamiast szukać partnerki to pracowałem bądź spotykałem się ze znajomymi lub koleżeńsko ze znajomą. Czy dopuszczacie takie szaro-białe życie codziennie przez jakiś czas? Czy muszą być te wakacje ?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Czy podoba się wam reklama?
Esencją tej reklamy jest, że kosmetyki (nawet tanie jak Isana) nadają zwykłemu życiu magii.
Nie trzeba mieć super wakacji, można wziąć kąpiel w ich płynie i poczuć się jak muza. Posmarować się balsamem i przenieść w myślach do ogrodu pełnego kwiatów.
Ja tam lubię swoją nadinterpretację. Za często wyświetla mi się ta reklama, a wgl to nie lubię od niedawna rossmanna, mocnych makijaży i strojenia się.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero