Aktywne Wpisy

mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
#gielda #xtb
Trzeba przyjąć porażkę z godnością. Wyciągam pieniądze ze stratą 5000 zł to nie na moje nerwy gdy wszystko czerwone, Więcej już nie stracę, a jeszcze w pracy cały czerwony siedzę. Tu się nie da zarobić nie wierzcie wykopkom bo wszystkie screeny preparują i naciągają was w interesie giełd abyście przewalali swoje własne pieniądze. Wolę trzymać pieniądze w skarpecie niż w tym kasynie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·

Skanska realizuje nowe osiedle mieszkaniowe w Krakowie! 🏙️
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje
Awangarda Mogilska w pierwszym etapie dostarczy na rynek 278 mieszkań o zróżnicowanych powierzchniach oraz 6 lokali usługowych w kilkunastopiętrowym kaskadowym budynku. Za projekt odpowiada krakowska pracownia B2 Studio. Szczegóły tutaj
#krakow #nieruchomosci #budownictwo #architektura #inwestycje

źródło: c3e91753ce9c3aa44e6fe66a4c8bd3e0f54633d4
Pobierz
#przegryw #studia #oswiadczenie #chwalesie #zalesie #oskarek #kawa #samotnosc
Ja co prawda studia przepiwniczyłem, ale okazje do integracji nawet dla piwniczaków się trafiały raz na jakiś czas, byle ich nie odrzucać jak ja to robiłem xd. Po czasie będzie szansa chociaż do bardziej spierdoksowych grup dołączyć poprzez współpracę na laborkach itd.
Początki często są dla dynamiczniaków bo są same wykłady, ćwiczenia gdzie nie