Wpis z mikrobloga

Jakiś Oskarek proponował kawę nie raz przed rozpoczęciem magisterki na grupie, aby się zintegrować. Ja czekałem po zajęciach na niego i na osoby chętne co się zgłosiły, z czego nikogo nie było. Jeszcze nie wiem kto jest kim. Okazało się, że Oskarek nie poszedł na kawę, a siedział sobie gdzieś, niektórzy gdzieś poszli indziej sobie sami czy w grupach. Ja natomiast sam zostałem i tak sobie czekam na okienku, a byłem chętny na integrację. Pisałem gdzie jestem, jak inni. Chyba kawa będzie w samotności z samym sobą

#przegryw #studia #oswiadczenie #chwalesie #zalesie #oskarek #kawa #samotnosc
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomwick55 Trochę szybko żeby się poddać jak to Twój pierwszy semestr (tak zakładam). Okazje jeszcze się trafią.

Ja co prawda studia przepiwniczyłem, ale okazje do integracji nawet dla piwniczaków się trafiały raz na jakiś czas, byle ich nie odrzucać jak ja to robiłem xd. Po czasie będzie szansa chociaż do bardziej spierdoksowych grup dołączyć poprzez współpracę na laborkach itd.

Początki często są dla dynamiczniaków bo są same wykłady, ćwiczenia gdzie nie
  • Odpowiedz
  • 1
@uwusny_przegrywek Teraz jakaś grupka po takim czasie napisała jak już sobie dawno klapnąłem, że w jakiejś kawiarni jest. A pie*dolę takie kręcenie. Zmieniłem kierunek i tryb na zaoczny teraz na magisterce. To drugi jej dzień. Początek dopiero. Ja jestem na humanie, nie ma tu labków. Ja też chętny, aby poznać ludzi i mieć znajomych. Kogoś już poznałem, ale chciałbym więcej
  • Odpowiedz