Wpis z mikrobloga

@Von_Kaevum: Nie wiem, ja od 20 lat gram tylko dm17 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czym zgrywałeś? Bo mi video OBS dobrze zrzuca tylko wtedy gdy uruchomię grę w oknie, na full_screen jest zła gamma na nagraniu, w grze jest ok, a aby w ogóle było w grze dobrze to muszę ją uruchamiać z uprawnieniami admina i trybem zgodności z XP bo inaczej nie działa w grze
  • Odpowiedz
eh a mi się wydawało że jestem dobry :)

taa Doom na DM16 jak się dorwał do raila to pozamiatane

btw fajnie że jeszcze są osoby co grają na normalnych teksturach. Jak widzę tych wszystkich pajaców co ustawiają najniższą jakość tekstur, wyłączają muzykę i ustawiają, że wszyscy są Keelami to się niedobrze robi.

EDIT: ale i tak najgorsza była próba walki fairplay na Q3DM17 z Major która na nightmare ma perfekcyjną celność
  • Odpowiedz
  • 0
@dktr @FOTEL To nie jest moje. Oglądam sobie i analizuje jaki ludzie grają. Tutaj mnie to zdziwiło kompletnie. Od kilku dni co jakiś czas robię sobie maraton właśnie i podchwytuje techniki. Jedną z nich jest zagranie typu MG z 5,6 shotów i szybki strzał z RG, co powoduje że kasujesz przeciwnika od razu. Sam gram na normalnych teksturach i z muzyką dalej. Pewnie będę próbował zrobić sobie jakiś speedrun i
  • Odpowiedz