Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Żylaki powrózka nasiennego powstają wówczas, kiedy zastawki w żyle jądrowej nie są w pełni sprawne a tym samym – utrudniają one przepływ krwi. Powstawaniu żylaków powrózka nasiennego sprzyja także siedzący tryb życia – w tym także brak jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Kogo chcesz OPie okłamać? ( ͡° ʖ̯ ͡°) zacznij sie ruszać zwyczajnie, bo serio grozic czy będzie amputacja jaja
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tez mam żylaki na jaju, niestety 3 stopnia czyli najgorzej ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale ćwiczę normalnie i nic się nie dzieje wiec no. Podobno częsta przypadłość, dużo osób chyba po prostu nie wie ze to ma. Imo jak bedziesz unikał maksów to powinno git
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @JasnyBanan xD ale ja nikogo nie chce oszukac, z reszta po co bym mial to robic? Fakt mam prace siedzaca, ale oprocz niej Robie po 15k krokow dziennie 4treningi silowe minimum w tygodniu i zdazy sie pobiegac albo pojsc na rolki, chcialbym jakies rady bo urolog mi zalecil lzejsze treningi, a szkoda mi odpuszczac calkowicie silki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Te 15 tys kroków dziennie do tego kolchozu chyba, sam przyznałes, ze masz siedzący tryb zycia, ale dalej stosujesz metode wyparcia i okllamujesz nas wszystkich i siebie, że niby cwiczysz, ale Twoj organizm mówi co innego (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nic nie biorę, kiedyś czułem tępy, ciągły ból chociaż jego nasilenie było tak małe, że można to w ogóle określić jako pewnego rodzaju dyskomfort. Dodatkowo ból zawsze znikał, często nawet na parę miesięcy. Prochy na pewno nie wyeliminują problemu żylaków chociaż kto wie, może taka diosmina działa także na żylaki jajka - tutaj nie mogę niestety się wypowiedzieć. Wiem, że jest jakiś stary vlog OwcyWK w którym mówi on,
  • Odpowiedz