Aktywne Wpisy

rales +1757
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +124
313 629 + 105 = 313 734
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
Powiem ze jestem już zmęczony trasa. Mimo ze fajnie się jezdzi , często mam wrażenie ze ktoś mnie popycha z tylu to jednak już nie chce mi się cisnąć .
Obecnie miałem obkrazyc jezioro Garda w jeden dzień ale nie udało się , dziś będzie drugie podejście . Trasa jest bardzo malownicza ale dużym minusem jest jazda na ruchliwej drodze i dzielenie tuneli z autami
źródło: image_picker_A301E1B2-C4EA-41C6-855C-EECB399EE668-34721-000004003BE8DCA7
Pobierz

np.
https://www.trojmiasto.pl/moto/Beda-kary-za-organizacje-i-udzial-w-wyscigach-Policja-mierzy-halas-na-drogach-n194382.html
Wrzucanie do wora wszystkich jak leci. Od motocyklisty popaprańca lecącego 300km.h przez tunel pod wisłą, przez filmy nadesłane od frustratów na których widać "wyścigi" spod świateł aż po jakiegoś chłopa co zimą pokręcił kilka bączków na pustym parkingu marketu xD. Literalnie nie ma żadnych sensownych materiałów więc te matoły zbierają wszystko co mają sprzed ostatnich paru lat i przypisują do naciąganej tezy. Wszyscy ci wielcy mordercy drogowi jakimś cudem nie powodują wypadków, a wszyscy ci bezpieczni, rozważni i wolni kierowcy regularnie korkują całe trójmiasto.
Wiecie czym skończy się ta nagonka? Kto się ścigał i mocno naginał prawo dalej będzie to robił - bo jak widać sądowe zakazy nie działają a po dupie dostaną najwięcej biedne szaraczki co swoją kią pojedzie szaleńcze 75km/h wieczorem na 2 pasmówce w zabudowanym.
#motoryzacja #trojmiasto
@Pietter: kto miał okazję przez chwilę dojeżdżać obwodnicą do pracy - nigdy do tego nie wróci. Rozglądam się za zmianą roboty i wszystko poza ścisłym Gdańskiem odpada. Wolę już zarobić mniej, ale bez stania w korkach.
@Pietter Twój wpis jest zbyt inteligentny dla miernot drogowych. Opisałeś stan faktyczny, czyli to że jest wielkie zesrańsko i wyścigi choć wypadków one nie powodują, a ich skala jest marginesem marginesu. Teraz każdy głąb się wypowiada na temat bezpieczeństwa ruchu drogowego i jedyne co może powiedzieć to majtczak to majcztak tamto. Dla nich wyścigi WNR w postaci drag
A co do obwodnicy, to papaj na droge wszystkim szybkim i wściekłym, a takjże tym co siedzą sobie na zderzakach. A największymi kre..... to są motocykliści siedzący autom
@cwlmod: no dosłownie XD ostatnio prowadziłem dyskusje na fb z gościem który twierdził, że koniecznie musimy postawić radar na osiedlowej ulicy bo wszyscy notorycznie przekraczają prędkość i jako przykład przytoczył wypadek totalnie naprutego typa twierdząc że nawet pijani zwalniają przed radarami xD
Nerwowe hamowanie w
To tacy jak ty powodują wypadki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio rozerwałem oponę na jasieniu, zgubiona sekretka i musiałem lawete wzywać. Laweciarz pokazywał mi
Jeśli pijak potrafi rozpędzić sięd o 200km/h w mieście (a to w 300 konnym aucie wymaga kawałka drogi) to na pewno będzie szanował czerwone światło albo pierwszeństwo innych uczestników dróg i na pewno zwolnie przed przejściem xD
Takie miernoty jak @kjungst wyżej dobitnie pokazują, że ludzie nie potrafią sprawnie myśleć, a będzie się wypowiadać. Napisałeś
xDDDDDD oki oski
TO ja też odpowiem na poziomie.
xDDDDD oki bandyto drogowy
@kjungst: a to się dzieje głównie dlatego że sieroty jadą lewym pasem nie wiedząc co tam robią. Jeśli dalo się kogoś wyprzedzić z prawej i wrócić na lewy to prawie na pewno było sporo miejsca na taki manewr.
@kjungst: takimi odpowiedziami robisz z siebie pajaca xD
Podziwiam waszą sztukę trollowania, jak na mentalnych 15 latków to idzie wam całkiem nieźle :-)
https://youtu.be/vHRNhJexdZw&t=314
@kjungst: bananowe oskarki to są dzieci bogatych rodziców, które dostały mocne auto nie mając pojęcia o samochodach. To jest inna grupa ludzi od tych którzy głównie jeżdżą na spoty xD kiedy wy sie nauczycie :D bananowcy wpadają tam się polansować co najwyżej, ale jak zadasz jedno konkretne pytanie o samochód to już chłop leży i kwiczy xD
Napisz jeszcze sto razy że majtczak raz się rozwalił i nie wspomnij o tym jak codziennie jest nowy wypadek bo ktoś zasnął, zagapił się, spojrzał w telefon itd xD