Wpis z mikrobloga

#slubodpierwszegowejrzenia

https://www.facebook.com/share/v/7EYu8io6mbNWZgws/

Zostawiam Wam w mojej opinii ciekawy link. Mimo, że nie jestem fanką Boczkensa to potrafi w komunikację. Mówi rzeczowo, spokojnie, potrafi wypunktować swoje argumenty natomiast spotyka się z amebą umysłową. W mojej ocenie ten filmik przemawia na korzyść Kawiarza i przedstawia go w korzystniejszym świetle. Wiadomo, że dalej pozostają te jego naleciałości i nazbyt odbieganie w przyszłość. Za to laska prosta, chaotyczna, infantylna nie potrafi się wysłowić, mózg desperacko ściga aparat mowy bez większego sukcesu. Dzięki temu filmikowi zdecydowanie widać uroki produkcji i tego jak wycięte fragmenty nie ukazują pełnej perspektywy.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Natalyaaa o kolezanka boczka, witamy

Piotr jest totalnie odpychajacym typem. Jego osaczanie, brak obycia w swiecie oraz traimy z dziecinstwa sa wytatuowane na jego twarzy. Do tego jest strasznie zaniedbany. Na fragmencie widac ze ma problem z cukrem. Je ciastko, pije kawe z bita smietana, potem to slodzi przy takiej nadwadze. Nie da sie tego ogladac.
Agata wypada bardzo pozytywnie. Probuje zmienic temat, rozladowac atmosfere, ale to nie powinno byc na
  • Odpowiedz
@Natalyaaa: Natalia, czy Boczek nigdy nie chciał lecieć z Tobą i/lub waszymi znajomymi gdzies za granicę? Jakiś all in chociaż, żeby chłop 40-letni zobaczył coś poza Łodzią, samolotem się przeleciał, odezwał się w innym języku, liznął kultury. Bo teraz wypada tak, jakby do programu wygrzebano go prosto spod omszałego kamienia z lasu pod Łodzią.
  • Odpowiedz
@Natalyaaa: On wypadł lepiej niż zawsze, to fakt. Ona też. jest słaba - ma być jak ja chce, ja chce kota ma być kot! Ok. Ale oboje komunikacyjnie są straszni. Naprawdę myślisz, że temat polerowania obrączek ślubnych do ślubu kościelnego dla kogoś, kto zna się 2? 3? dni jest ok? xD

Btw. naprawdę pora zabrać się za zdrowie, bo ilość cukru, którą przyjął w tym 17 minutowym fragmencie jest sroga
  • Odpowiedz
@Natalyaaa: może ja jestem dziwny, ale ja jakbym wiedział że mnie będą w tv pokazywać to bym pół wypłaty na ubrania wydał. A oni i nie mówię tylko o tej parze paradują w ciuchach, które wyglądają jak kupione 15 lat temu na otwarciu Pepco
  • Odpowiedz
@Natalyaaa: No ciekawy ten filmik, i ogromna różnica w montażu bo tutaj oni jakoś tam się dogadują, zarówno jedna i druga strona potrafi coś normalnego powiedzieć, że nie wychodzą na jakiś niedojrzałych debili, nie wiem czemu tego nie puścili w tv
  • Odpowiedz
  • 1
Nie ma na tyle czasu antenowego aby puszczać całość. Zdecydowanie nie zgodzę się z tym, że oni się dogadują - tam jest jeden wielki szum komunikacyjny.
  • Odpowiedz