Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +130
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

@Pokojowa: Z rzeczy, które się nie wydarzą, ta nie wydarzy sie najbardziej.
Przypomnę tylko, że całą (nazwijmy to eufefmistycznie) afera zaczęła się od tego, że ten pajac Janukowycz stwierdził, że Ukraina to jednak lepiej, zeby z Rosją się kumała a nie z Zachodem.
Więc u podłoża obecnego konfliktu stoi to, że ukraińskie
I wszyscy są szczęśliwi - Ruscy, bo mogą rozmontować Polskę i wschodnie NATO, Ukraina, bo ma chwilę wytchnienia. A ludzie są tam już bardzo zmęczeni.
Skoro zachód pomaga tylko kroplówkami, skoro Polacy traktują Ukraińców jak traktują i ważniejsze dla nich