Wpis z mikrobloga

#wypadek #bmw #polska
Ależ to jest polski widok, r-----------e na długiej prostej BMW.
Pod postem lokalsi piszą, że ten odcinek jest niebezpieczny i były już wypadki, co w sumie widać po krzyżu, ale przecież mistrz kierownicy który jeździ szybko ale bezpiecznie wie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5.....n - #wypadek #bmw #polska 
Ależ to jest polski widok, r-----------e na długiej ...

źródło: 1000016405

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 316
@57_bel_air_fan Bo niektórym się wydaje, że jak potrafią mocno wciskać gaz, a wtedy samochód zaczyna jechać szybciej niż pozostali uczestnicy ruchu, to oznacza, że posiadają ponadprzeciętnie umiejętności i oni mogą szybko jeździć. Te "umiejętności" udowodnił niedawno młody Peretti.
  • Odpowiedz
@S-Type: powiedział bym, że nawet większości się tak wydaje. Zerknij sobie na jakąś lokalną stronkę z newsami, tylko zacznie padać to co chwila kolizja bo mistrze gazu na prostej i suchej drodze się gubią
  • Odpowiedz
@57_bel_air_fan chwała Bogu że pochodzę z biednego domu i jak miałem 18 lat to miałem do dyspozycji tylko 45 konną corsę. Sam byłem tak tępym gnojem że jakby mi dali 150konne auto to już dawno bym nie żył. Za te wszystkie wypadki odpowiada brak edukacji, Polacy są poprostu zbyt głupi. Do mnie dopiero po latach dotarło że nie warto ryzykować CAŁEGO ŻYCIA żeby sobie chwilę p-----------c, życie jest zbyt piękne.
  • Odpowiedz
@17loginbylzajety nie wyniosły się bo dalej żyje

@57_bel_air_fan ja też się rozwaliłem kiedyś, 200m po wyjściu z zakrętu, w tamtym miejscu były ślady po innych osobach. Moja babcia kiedyś w tamtym miejscu wpadła pandą do rowu, ojciec sejakiem. Asfalt wygląda tam na normalny, droga jest trochę krzywa, ale jest on wyjątkowo śliski. Nawet na sucho, szczególne w trakcie deszczu. Gdy wyszedłem z samochodu wtedy, było na tyle ślisko, że się
  • Odpowiedz
@57_bel_air_fan: Znajomy jechał tym "bmw", normalnie 90kmh, bo tyle tam wolno. Dziadek z babcią lvl 80+ skręcili nagle do lasu, jemu pod maskę, bo jechali na grzyby. Babcia zgon na miejscu, dziadek do szpitala. Chłop prawdopodobnie nie będzie nawet miał postępowania, z tego co mówił prorok. Ale za to ty możesz mieć przypał za takie p---------e.
  • Odpowiedz