Aktywne Wpisy
robercik123007 +331
uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
paweucio +91
czemu kiedys to bylo? pilismy gowniane browary w plenerze, w dupsko mi zimno bylo, a i zdarzalo sie ze w zime drzewo do lasu wiezlismy co by ognisko bylo, palilismy route 66,albo inne viceroje i bylo cudownie, dzis jakies 15lat pozniej siedzisz w cieplym domu pijesz co chcesz, palisz co chcesz, jedziesz gdzie chcesz, a najchetniej bys wrocil tam na to ognisko? hashtag opowiescizdupy hashtag kiedytobylo
Nie zdzierże sytuacji, gdy ja chcę się spotkać z koleżanką, pogadać, a ona będzie w tym czasie niańczyć dzieciaka
Pamiętam jak byłam dwa razy na urodzinach kuzynki mającej dwójkę dzieci, i raz na zorganizowanym przez nią panieńskim, i mimo że mąż był w domu to dzieciaki siedziały z nami.
Na spotkanie ze znajomą pojechałam z niebieskim, który spotkał się z jej facetem. I oczywiście oni siedzieli grali sobie, a pilnowanie dzieciaków spadło na nas.
Nie dość że się skupić nie można na rozmowie bo dzieci ciągle chcą uwagi to jeszcze jestem w to wciągana jako pomoc a ja kompletnie nie znam instrukcji obsługi dzieci
Faceci też powinni na spotkania brać dzieci by panie mogły sobie odpocząć
Raz tak raz tak a nie zawsze tylko matki
Albo tylko ja tak trafiam
Ale jeśli tak ma to wyglądać, to czeka mnie samotne życie :( (bo jeden niebieski nie zastąpi koleżanek).
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #dzieci #antynatalizm #samotnosc #p0lka #zwiazki #damskiprzegryw
@AlienFromWenus: To wtedy bez sensu jest się spotykać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: przecież biorą. Powiem więcej, opiekują się dziećmi, by kobiety mogły odpocząć nawet bez wychodzenia na spotkania.
@AlienFromWenus: o rany, ona się po tym ciosie nie pozbiera
oj tam, kupisz kota, będziesz oglądać netflixa, wjadą antydepresanty i jakoś pociągniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ChamskoCytuje:
Ja to wiem, dlatego jak będzie tendencja do tego, że dzieciaki za każdym razem będą towarzyszyć matce a ojcu nigdy to nie widzę sensu kontynuowania takiej znajomości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Faceci oczywiście nie rozumieją bo ich problem nie dotyczy, a jakby sami musieli niańczyć dzieci swoich znajomych żeby ich
@AlienFromWenus: ale kobiety też mają swoją sprawczość w tym temacie, wiesz?
baby od czasów słusznie minionych mają załączony lęk gdy tylko widzą chłopa z dzieckiem "daj, nie umiesz, ja to zrobie lepiej".
Jest to racjonalne tak bardzo jak agorafobia czyli wcale, bo opieka nad dzieckiem to nie jest obsługa reaktora nuklearnego. KAŻDY może się nauczyć zmienić osraną pieluche, nawet jontek oderwany od pługa, kwestia odrobiny doświadczenia.
Tylko chłop musi chcieć - a w dzisiejszych czasach bywa że chce - a baba musi pozbyć się częstoskurczu odbytu że "on
@Fin_de_partie:
Bawi mnie to niezmiernie, że każdy z was myśli dokładnie tak samo - "ja myślę inaczej niż reszta a reszta myśli w ten sam sposób bo są zmanipulowani"
Żaden z was nigdy nie wpadnie na to, że ktoś ma taki a nie inny sposób myślenia sam z siebie, tylko wierzycie w propagandę o złych zmanipulowanych lambadziarach, którym ktoś kazał postępować tak i tak, i te się na
Jak facet nie umie się własnym dzieckiem zająć to jest to peezda nie facet.
@AlienFromWenus: a jakie rozmowy przeprowadzasz, że tak ciężko ci się skupić? Wątpię aby to były dyskusje o metafizyce lub o matematyce kwantowej
Faceci się bawią a ja po to się idę z kimś spotkać żeby się rozerwać, tak samo jak oni, więc siedzenie z kijem w zadzie mnie nie
Komentarz usunięty przez autora
powiedziały dziesiątki milionów takich samych indywidualistów, efekt: zadeptane i zasrane każde miejsce, gdzie można tanio dolecieć, jak na picrel
@AlienFromWenus: obecnie netflix-gry-"podróże"-telewizja to synonimy tego samego.
@mojaprawdajestmojsza:
W uju mam innych ludzi xD
Ty myślisz że moje zainteresowania i hobby są uwarunkowane tym, co mówią i chcą