uwielbiam wchodzić na olx i zgłaszać frajerów co sprzedając coś i manipulują tytułem ogłoszenia np yamaha honda ktm . albo inni co podają cenę z d--y np 12345678 itp i cyk ogłoszenie skasowane A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
@rodszyld: kilka tysięcy ogłoszeń było zgłoszonych. Ale w ofertach pracy z reguły jest wymagany język angielski. Czasami wątpię że w moderacji pracują osoby które znają język polski bo potrafią podejmować tak debilne decyzję że nie sposób je logicznie wytłumaczyć. Ale lepiej jest nisz kilka lat temu
@robercik123007: oni chyba dostają zwrot pieniędzy za wystawiony przedmiot w razie usunięcia ogłoszenia, więc mają z tego tylko profit, bo za darmo ogłoszenie wisi.
@robercik123007: Ja czasem robię cenę z dup, jak wyjeżdżam na wakacje. Niestety olx nie ma opcji "zawieszenia" ofert. Nie ma mnie 2tyg i nikt nie wyśle paczki, a usuwanie ofert, żeby za 2 tyg znów wszystko dodawać to trochę absurd.
@Ranger: zależy jak maja w regulaminie zapis co do ceny i tytułu, czasem zgłaszałem błędna kategorie ale to bez sensu bo jest pełno sklepów co wali setki produktów w błędnych kategoriach . na olx mniejszy ruch i łatwiej znaleźć ogłoszenia co naruszają regulamin, choć na olx są typy np firma bestkonta(konta Netflix - zakazane na olx) co dodaje po 20 ogłoszeń które są kasowane i znowu kolejnego dnia wrzucają i
Są Janusze, którzy wystawiają z przesyłką Olx, a w opisie zaznaczają że tylko odbiór osobisty. Kilka razy kupowałem od takich z zaznaczona przesyłką, anulowali ofertę i musieli wystawiać od nowa. Nie wiem jak z kasą, ale chyba płacili jeszcze raz.
i cyk ogłoszenie skasowane
A na otomoto co dodają ogłoszenie z cena jako odstępne zamiast pełnej . Jest kilku typów co co chwile maja kasowane ogłoszenie i znowu dodawają błędnie. i cyk znowu zgłoszone xD
jestem zdrowo poyebany xD DXd xD
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
https://wykop.pl/wpis/42817129/uwaga-mireczki-organizuje-ogolnomirkowa-akcje-neka
@nairoht: No widać, że kryzys przyszpilił sporo firm, a to dopiero początek