Aktywne Wpisy
Iudex +774
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Momento83 +584
Jakby mi ktoś kiedys powiedział, że można czuć nostalgię za jakimiś obcymi ludźmi z internetu, których nigdy w życiu nie spotkałem, to tylko bym się k---a uśmiechnął w środku i poszedł dalej
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
A dziś to tu tylko tak zostawię..
@ignis84
#motoryzacja #chiny #carboners #tosachiny
Jak tam BYD, talej gniją tysiącami na parkingu, czy już wszystkie dokonały samozapłonu?
Do ich produkcji wykorzystuje się więcej dość rzadkich surowców, a sama eksploatacja wymaga większej ilość opon przez wagę samochodu porównywalnej do opancerzonej limuzyny.
znaczy sie jezeli mowa o cenach volkswagenow tam to jestem zdania ze to padlo powinno wszedzie tyle kosztowac
np passat za 88k
Serio byś jeździł chińskim ulepem?
BENC
#bonzo
Skoda Enyaq wersja z większym akumulatorem 77kwh ma zasięg poniżej 400km jeżeli jeździ się po autostradzie przy prędkości 120kmh, po mieście uda się wyciągnąć 460km przy mega spokojnej jeździe. Natomiast od zasięgu należy odliczyć
Kto kupuje samochód do miasta? Po mieście się jeździ rowerem a poza miastem warto mieć coś co pojedzie więcej niż 90km/h
Jasne jak jest się singlem/parą i mieszka przy metrze to można mieć tylko rower.
Dlatego najbogatsi kupują elektryka do miasta i drugie auto na
Swoją drogą jestem ciekaw jak naładujesz samochód mieszkając w bloku
@Rustyyyy , nie są całkowicie ekologiczne, ale są bardziej ekologiczne niż spalinówki. Co z tego, że wymagają więcej metali rzadkich, skoro ich recykling pozwala odzyskać w zasadzie 100%.
@hub_bub , kwestia rozwoju rynku i standaryzacji. Kiedyś był płacz o wiele
To że takim gojom jak ty udało się wmówić że 3 tonowy kloc jest ekologiczny, jest jakimś arcydziełem nowoczesnej socjologii.
Wymienianie samochodu co 5 lat jest najbardziej eko rzeczą jaką można zrobić panie konsumencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziwne że w tych samochodach producent przewiduje wymianę ogniwa i nie poszedł w te stronę co producenci smartfonów czy tabletów.
Rower xD jak jestes samotnym bezdzietnym soyboyem co pracuje 3