Aktywne Wpisy

Pixario +290
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +151

źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz
W ciągu dnia miałam sporo myśli, jak to wszystko napisać, a gdy już sie do tego zabrałam, wszystkie nagle uciekły. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chciałabym poinformować wszystkie #niebieskiepaski oraz #rozowepaski, że odszedł jeden
no nie ma słów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pamiętajmy również o tych, dla których świat był zbyt brutalnym miejscem i sami podjęli decyzję o zakończeniu swego życia. Niestety tych przybywa z roku na rok (╯︵╰,)
Akurat tam nie siedzą przypadkowi ludzie. Gotowych rozwiązań na problemy pewnie nie dadzą ale pokażą drzwi, za którymi takie rozwiązania istnieją
A teraz czekam na komentarze normictwa które tylko teraz dla plusów się przejmuje dobrymi chłopakami.
Pluje na Wasza hipokryzje
Komentarz usunięty przez autora
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@DonTadeo ci, którzy „sami podjęli decyzję”, również odeszli z tego świta w wyniku choroby.