Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
Mirki, powiem Wam, że bycie ciemniejszym gościem w Polsce B otwiera wrota do poważnych przygód z #rozowypasek, wcale nie trzeba być amerykańskim koszykarzem. Otóż, jestem sobie pół-albańczykiem. Mój ojciec przyjechał z Albanii do Polski na wymianę dawno temu, poderwał moją matkę. Z tego wyszedłem ja - 170-centymetrowy introwertyk, z ryja taki "chad lite". Ze względu na zainteresowania przeprowadziłem się na studia na wschód Polski. Do tej pory mój kontakt z kobietami nie był jakiś szałowy, ale do #przegryw to daleko, jednak to co się dzieje w moim życiu od tygodnia to jest jakieś szaleństwo. Dosłownie co noc mam inną ONS, tylko dlatego że mam trochę ciemniejszą skórę i mam 22 lata, a nie jak cały pierwszy rok - 19.
Szczytem wszystkiego była wczorajsza, która po pół godzinie rozmowy (gdzie ona gadała z 80% czasu opowiadając mi jak to podróżowała po Bałkanach w wakacje xD) dała się zaprosić do mnie do akademika na wieczorną kawę po albańsku. Kawa była, owszem, laska po dwóch godzinach znajomości i moim stwierdzeniu, że moja religia zabrania mi użycia prezerwatyw (jestem ateistą xD) stwierdziła że ma dni płodne i nie zaryzykuje, ale może chciałbym ją w dupę, chociaż nigdy tego nie robiła xD
Tajlandia Europy XDDDDD
Wniosek jest prosty, #przegryw - weźcie pastę jak Hugo-Bader i bzikajcie. XD ja im otwarcie opowiadam kim jestem, że jestem pół-Polakiem i to zdejmuje im majtki xD
#logikarozowychpaskow #s--s #studbaza #lublin #rzeszow #bialystok #p0lka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Sam zainteresowany w niedługim czasie wyrwał młodą fajną Ukrainke, ktora dla niego szybciutko rzucila swojego chlopaka (wcześniej go zresztą zdradzając). Tak ze coś w tym jest ( ͡