Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, powiem Wam, że bycie ciemniejszym gościem w Polsce B otwiera wrota do poważnych przygód z #rozowypasek, wcale nie trzeba być amerykańskim koszykarzem. Otóż, jestem sobie pół-albańczykiem. Mój ojciec przyjechał z Albanii do Polski na wymianę dawno temu, poderwał moją matkę. Z tego wyszedłem ja - 170-centymetrowy introwertyk, z ryja taki "chad lite". Ze względu na zainteresowania przeprowadziłem się na studia na wschód Polski. Do tej pory mój kontakt z kobietami nie był jakiś szałowy, ale do #przegryw to daleko, jednak to co się dzieje w moim życiu od tygodnia to jest jakieś szaleństwo. Dosłownie co noc mam inną ONS, tylko dlatego że mam trochę ciemniejszą skórę i mam 22 lata, a nie jak cały pierwszy rok - 19.
Szczytem wszystkiego była wczorajsza, która po pół godzinie rozmowy (gdzie ona gadała z 80% czasu opowiadając mi jak to podróżowała po Bałkanach w wakacje xD) dała się zaprosić do mnie do akademika na wieczorną kawę po albańsku. Kawa była, owszem, laska po dwóch godzinach znajomości i moim stwierdzeniu, że moja religia zabrania mi użycia prezerwatyw (jestem ateistą xD) stwierdziła że ma dni płodne i nie zaryzykuje, ale może chciałbym ją w dupę, chociaż nigdy tego nie robiła xD

Tajlandia Europy XDDDDD

Wniosek jest prosty, #przegryw - weźcie pastę jak Hugo-Bader i bzikajcie. XD ja im otwarcie opowiadam kim jestem, że jestem pół-Polakiem i to zdejmuje im majtki xD

#logikarozowychpaskow #s--s #studbaza #lublin #rzeszow #bialystok #p0lka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jestem z Podkarpacia i co drugi tutaj w moich rejonach jest przykurzony jak południowiec, ja jedynie odziedziczyłem kręcone włosy i trochę inną mordę niż słowiańska, dzięki czemu udawało mi świnie nie raz wyrwać na Włocha, mówiłem że mój stary to Włoch ale go nie poznałem, bo się zawinął jak byłem mały i od razu zachowanie lasek o 180 stopni się zmieniało, od razu przytulanie, bo jest im mnie przykro
  • Odpowiedz
@matti-nn: Bait czy nie bait, w jednym z korpo w którym pracowałem byl jeden Albanczyk chad i praktycznie wszystkie laski w biurze miały mokro na jego widok, same zagadywaly, szukały kontaktu. Nierzadko się przy tym błaźniły, byle skapnelo trochę atencji od czada.

Sam zainteresowany w niedługim czasie wyrwał młodą fajną Ukrainke, ktora dla niego szybciutko rzucila swojego chlopaka (wcześniej go zresztą zdradzając). Tak ze coś w tym jest ( ͡
  • Odpowiedz