Aktywne Wpisy

MaxinEevee +239
Wyszedł Trailer Wiedźmina 4, cinematic trailer podkreślmy, i co? I oczywiście zesrańsko wielkich polaków patriotów menskich menżczyzn, znawcUw lore wiedźmina.
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby
A bo baba, a nie chłop więc w ogóle lewactwo woke i armagedon. Ciekawe, że Ci sami znawcy przemilczają, że całą Północą trzęsły czarodziejki, Ciri jest co najmniej Biseksualna w książkach, a od 2015 roku można nawet zdecydować, że w ogóle lubi tylko kobiety.
A bo skąd ona eliksiry jak nie przeszła próby
źródło: obraz_2024-12-13_063255257
Pobierz
2Girls_1Cup +36

Kupiliście już klatkę dla psa za 600 tysięcy złotych?
Na 35 metrach pewnie zmieści się rodzina 2+2 co nie?
Kurde no żyjemy w raju
A jeżeli myślisz poważnie o założeniu rodziny i chcesz mieszkać na wynajmowanym to idź od razu w------l wszystko na czarne w ruletce czy coś
#nieruchomosci #gownowpis #polska
źródło: temp_file6022020752412167108
PobierzI nie musi być to 35m, może być równie dobrze 60, 70 czy 100 jak ktoś ma taką fantazje.
Mieszkać samemu/tylko z partnerka na wynajmowanym to co innego
Policz sobie ile teraz oddajesz XD
Ja p------e nieźle
@OCIEBATON: Obiektywnie gosc ma racje. Nie ma wojen, epidemii, masz stabilna prace, darmowa edukacje, stac cie doslownie na wszystko - no chyba ze za duzo sie naogladasz netflixa i serialu Przyjaciele i chcesz mieszkac w centrum Manhatanu :p
70% wypłaty zjada wynajem ale tak żyjemy w raju i mnie stać
@OCIEBATON: jakiej tykającej b----e?
@OCIEBATON: oddajesz? Lekarz za free, szczepienia za free, edukacja za free aż do magistra, utrzymane drogi i chodniki, policja ze strażą miejską goni patologię, jak się pochoruję to mi płacą L4, jak nie to i tak dostaję ze trzy dopłaty, na starość dostanę jeszcze emeryturę - to porównujesz do dziesięciny? xD
@OCIEBATON: To fizycznie niemozliwe aby tak slabo zarabiac :p
Klamiesz¯\(ツ)/¯
Kolejny co nie wie jaka jest mediana zarobków w Polsce
Wyjdź ze swojej banki i zobacz jak żyją ludzie w tym kraju
@conamirko za jakieś 3000 miesięcznie które oddaje w różnego typu podatkach to jest absolutne minimum które powinno mi zapewnić państwo bez żadnej łaski
Dopiero chyba od 28 dnia przechodzi to na ZUS (który też k---a opłacasz więc nie dają ci kasy bo cie lubią XD)
Tylko dlatego że masz cipe między nogami xD
@OCIEBATON: kiedy ostatnio robiono ci łaskę?