Aktywne Wpisy
OVHcloud +81
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +422
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Ja bym się nie wstydził podpisać imieniem i nazwiskiem i napisałbym te listy własnoręcznie, ale ale ale..... Na jaki adres je wysłać aby ich biuro nie wyrzuciło tego do śmieci?Mam przeczucie, że gdyby tylko przeczytali mój list, wtedy myk myk, zapomoga bo tacy są bilionerzy - wielkoduszni, hojni i z gestem szeroką ręką ale dostęp do nich chronią bezwzględni s--------i - ci z biur, którzy decydują, które listy im dać do ręki. Co zrobić aby sekretariat przekazał Bezosowi moje prośby?
Odpowiecie mi, że napisz do Elona na Twitterze, ale lod każdym jego wpisem próbuje zwrócić jego uwagę na siebie tysiące kont. Moja prośba na X zabrzmi jak scam jakiegoś biedaka z trzeciego świata, więc musi to być list papierowy.
#pytanie #anonimowemirkowyznania #pytaniedoeksperta #elonmusk
#bezos #przegryw #rozkminy
Ale tak właśnie jest
@czlowiek_z_lisciem_na_glowie: miałem ten sam pomysł jak byłem jeszcze w podbazie xD
Chłop chciał, żeby lewy mu kredyt na dom spłacił :D