Aktywne Wpisy
jmuhha +25
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Pepu323 +8
Okna wymieniane jakieś 8 lat temu. Temperatura w pomieszczeniu 19 stopni, wilgotność ok 60% i coś takiego. Dlaczego?
#budujzwykopem #remontujzwykopem
#budujzwykopem #remontujzwykopem
Ja yebe! Jak te dwadzieścia lat temu oglądałem ten program to była to czysta przyjemność! Po prostu kon zwalony i zero potrzeb!
A teraz wchodzę na mirko o dowiaduje się, że Ibisz źle rozdaje podpowiedzi. Że za tanio, że za drogo, że za dużo, że za mało! Że mistrzowie nie są mistrzami bo są mistrzami tylko powinno się ich wywalić bo są niemili.
A w ogóle to jak oni śmią grać taktyka żeby wygrać xd
Dowiaduje się, że nagrody pieniężne za niskie, że mimo podwyższenia stawki to i tak się tam uja wygrywa.
Ze studio ujowe, że reklam nie da się zablokować ublockiem…
Jebiecie ciągle po starych ludziach a sami zachowujecie się jak banda zgredzialych malkontentów.
I owszem - nikt mi nie każe czytać tych wysrywow tutaj. Ale skoro wam się program nie podoba to też go nie oglądajcie
Jeszcze mogliby dragon balla puścić to byłbym wniebowzięty
Ale to prawda, nowa nie do końca ma klimat, nawet przez taką bzdurę, że czarna skrzynka jest teraz złotą skrzynką. Powinni to reaktywować 1:1, jak w Milionerach. Przyjemniej ogląda mi się starą awanturę i nostalgia nie ma nic do tego.
@Notes: chyba na jakimś kanale od Polsatu leci Dragon Ball, do tego z dublarzem
Co tam w Łodzi słychać?