Wpis z mikrobloga

#awanturaokase
Ja yebe! Jak te dwadzieścia lat temu oglądałem ten program to była to czysta przyjemność! Po prostu kon zwalony i zero potrzeb!
A teraz wchodzę na mirko o dowiaduje się, że Ibisz źle rozdaje podpowiedzi. Że za tanio, że za drogo, że za dużo, że za mało! Że mistrzowie nie są mistrzami bo są mistrzami tylko powinno się ich wywalić bo są niemili.
A w ogóle to jak oni śmią grać taktyka żeby wygrać xd
Dowiaduje się, że nagrody pieniężne za niskie, że mimo podwyższenia stawki to i tak się tam uja wygrywa.
Ze studio ujowe, że reklam nie da się zablokować ublockiem…

Jebiecie ciągle po starych ludziach a sami zachowujecie się jak banda zgredzialych malkontentów.

I owszem - nikt mi nie każe czytać tych wysrywow tutaj. Ale skoro wam się program nie podoba to też go nie oglądajcie
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Notes: bo zachłyśnięte nostalgią wykopki myślą, że program, który podobał im się 20 lat temu za dzieciaka, będzie podobał się tak samo 20 lat później, kiedy są już starymi grzybami ze zmienionymi standardami xd
  • Odpowiedz
  • 77
@Notes jak to na wykopie zawsze p-----------a na siłę, a akurat ta awantura o kasę jest imo zajebista i zjada wszystkie obecne teleturnieje dupą (mówię to jako osoba która obejrzała wszystkie odcinki starej awantury)
  • Odpowiedz
  • 49
@czaari ja też uważam, że to powiew „świeżości” przy tym co obecnie oferują stacje telewizyjne. Oglądałem kiedyś stara edycję i po obejrzeniu tych dwóch odcinków jestem równie zachwycony jak kiedyś. Jak dla mnie 10/10
Jeszcze mogliby dragon balla puścić to byłbym wniebowzięty
  • Odpowiedz
@Notes: bałem się że zepsują format ale oba odcinki bardzo fajne, w nowym stylu ale z duchem. A na wykopie wiadomo, będą p-------c bo nic innego nie umieją
  • Odpowiedz
@Notes: Ja jedynie mam problem z minimalną kwotą podbicia. 100zł przy obecnych stawkach jest bez sensu. Jeżeli początkowy stan kont zwiększył się dwukrotnie (z 5000 na 10000), to kwota początkowa powinna być 400zł, a podbicia o minimum 200zł. Teraz Ibisz błaga uczestników, żeby nie licytowali się o 100zł.
  • Odpowiedz
@cutecatboy

wykopki myślą, że program, który podobał im się 20 lat temu za dzieciaka, będzie podobał się tak samo 20 lat później

Ale to prawda, nowa nie do końca ma klimat, nawet przez taką bzdurę, że czarna skrzynka jest teraz złotą skrzynką. Powinni to reaktywować 1:1, jak w Milionerach. Przyjemniej ogląda mi się starą awanturę i nostalgia nie ma nic do tego.
  • Odpowiedz