Aktywne Wpisy
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +3
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
#usa #demokracja #europa #ue #ciekawostki #polska #polityka #swiat #wydarzenia #przemyslenia
@grim_fandango: A było kiedyś inaczej?
A kto wpłacał na obecnie miłościwie nam panujących?
@kkecaj: No nie musiał skakać bo robił wały z SLD, AWS i później Tuskowym PO. Za sam wał z oddaniem w obce ręce infrastruktury krytycznej, jaką była TP i jej sieć szkieletowa należał się kryminał. Nie zapominajmy też o autostradach czy aferze z Orlenem. Kulczyk był zwykłym oligarchą w państwie skorumpowanym więc podziękuję za taką demokrację TFU
@kkecaj: wychodzi akurat że na rodzinę to jednak Amerykanie mają więcej czasu, bodajże tylko Francja ma lepszy wynik a Polska to już RIP
@kkecaj: Od dziesiątek lat Niemcy płacą na Tuska tylko nie skaczą, ciekawe dlaczego? :)