Wpis z mikrobloga

Twój wybór i dlaczego?

• iPhone 16 9.0% (11)
  • iPhone 16 Plus 3.3% (4)
  • iPhone 16 Pro 46.7% (57)
  • iPhone 16 Pro Max 41.0% (50)

Oddanych głosów: 122

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ranxx: pro max, pro dlatego że ekran 120hz, a max dlatego że wygodniej przeglądać internet na większym ekranie, nie mam, chyba kupię za rok zwykłego plusa bo zwykłe mają już mieć ekran 120hz
  • Odpowiedz
@pasta_alla_carbonara ja używam 13 mini i tak do przeglądania neta używam Xiaomi Mi10T pro który ma 6.7 cala, więc teraz jeśli iPhone to raczej coś max 16 pro chyba byłby najbardziej optymalny. Osobiście bym kupił zwykła 16 jakby miało wyższe odświeżanie ekranu, dlatego czekam na premierę 17, bo ta wersja ma mieć odśnieżanie ekranu z pro
  • Odpowiedz
@Belzdron: przesady nie ma, jak kto woli, ale po prostu dla mnie osobiscie 13mini to jest max, dla mnie telefon ma sie w kieszeni miescic i nie ma go widac z 20m. Obecnie nowe telefony sa dla mnie za duze, najchetniej uzywalbym czegos w rozmiarze pierwszego SE.
  • Odpowiedz
@ranxx: Gdyby pro max miał te 6,7 cali (jak poprzednie) po tegorocznym zmniejszeniu ramek, to jeszcze jako tako... Jednak jeszcze dodatkowo urósł i stał się bardzo mało poręczny. Podczas korzystania w domu to na pewno plus, ale na zewnątrz, wypychanie kieszeni, szybkie sprawdzenie czegokolwiek, odpisanie, czy aktywność fizyczna, to może już być denerwujące z taką kobyłą.
  • Odpowiedz