Wpis z mikrobloga

@HakunaMattatta: Aż się nie chce wierzyć, że on to pisał, bo te wcześniejsze bełkoty były powtórzeniem mniej więcej tego, co mówił w programie. A tutaj sensowne zdania i argumenty, napisane jest co prawda dyplomatycznie, ale nie ma ślepego bronienia Szczulii i są wytykane jej zachowania oraz rozróżnienie hejtu od krytyki.

Na dodatek on potwierdził to, że w hoteli widzieli dwulicowość Szczulii, co potwierdza moją teorię, że Szczulia szkodziła sobie w
  • Odpowiedz
  • 14
@Rosalinea według mnie dobrze napisał.
Na końcu właśnie dodał że ma nadzieję że Julia przemyśli swoje zachowanie i z jego strony to nie hejt tylko krytyka.
I że ogarnie się bo w głębi jest dobra. . No przecież nie napisze że jest z-----a. Skrytykował ją dość mocno
  • Odpowiedz
@agahej: nie zabieram głosu i nie dyskutuję, bo szczerze przyznaję, że nie czytałam. Zbyt dużo treści i zbyt drobny druk. Jak coś takiego widzę, to czuję się jakbym jakieś sądowe akta zbrodniarza, starającego się o status świadka koronnego czytała.
  • Odpowiedz
  • 0
@Rosalinea no w skrócie że Julia była fałszywa i że nie rozumie jak można się uśmiechać a za chwilę obrabiać dupę. Ale ładnymi słowami napisane.
Ale ze mimo wszystko ma nadzieję że w przyszłym tygodniu zejdzie na dobre tory bo to dobra dziewczyna
  • Odpowiedz
@HakunaMattatta: Andrzej ma kulturę osobistą i klasę, staranne wychowanie wyniesione z domu.W rozmowach wyłapywałam zwroty typu,, przeproszę was na chwilę", gdy odchodził od Sanderków porozmawiać z Mają.Bardzo go lubię i cenię .
  • Odpowiedz