Aktywne Wpisy
SereneCipher +52
Jestem albo smutna, albo w-------a, albo zmęczona.
Praktycznie nic pomiędzy. Naprawdę tak wygląda życie? Czy ja robię coś nie tak?
Praktycznie nic pomiędzy. Naprawdę tak wygląda życie? Czy ja robię coś nie tak?
Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Poradnik przedstawiający nową funkcjonalność programu FreeCAD 1.0 w wydaniu RC2. Program został wzbogacony o możliwość wykonywania wielu operacji na podstawie tego samego szkicu.
Zapraszam: (427) FreeCAD 1.0 RC: jeden szkic - wiele operacji - nowość w funkcjonalności programu - poradnik
Odwiedź również stronę internetową kanału: IPc - Inżynier Programista
Tag do śledzenia wpisów: #inzynierprogramista
#inzynierprogramista #cad #freecad #inzynieria #mechanika #studbaza #pracbaza #modelowanie3d #modelowanie #projektowanie #ciekawostki #tworczoscwlasna #nauka #hobby #gruparatowaniapoziomu #druk3d #technologia
Po tych zmianach co zapowiadają w v1 to będzie tylko brakowało obliczeń na grafice zamiast na procku i lepszego wsparcia dla gwintów.
Ale soft jest za darmo. Nie znam innych cadow. Być moze w innych nie trzeba offdetowac ręcznie położenia sketchu.
Free cad dzidla