Aktywne Wpisy
yourgrandma +62
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
dsomgi00 +151
Czy Rzeszów już całkiem p------o? Miasto 190k w którym po studiach, z expem 3 lata, niemieckim i angielskim zarabia się 5k na łapke MAX w pracy biurowej! Ceny nieruchów w wielkiej płycie na Podwisłoczu na 10 piętrze czy na Dąbrowskiego w r--------m bloku po 12k za metr, ewentualnie jakieś same mieszkania z meblościankami z PRLu i boazerią za 9k za metr - wersalka jeszcze pewnie śmierdzi sokami dziadka, który niedawno na niej
Wczoraj nie wiedzieli do której palety włożyć 2-metrowe detale mimo że stoi tylko jedna taka paleta.
Wszyscy głupi, tylko on najmądrzejszy. Zamiast robić karierę lub rozwinąć firmę on poświęcił swoje życie na pracę w kołchozie i tak 20 lat już siedzi.
Nie bez powodu tutaj wątek polityczny. Dziwnym trafem to się wszystko łączy i powtarza: hipokryzja na każdej płaszczyźnie.
Oni w opowieściach z----------ą w pracy 8/8, szkoda, że realia wyglądają
@Trelik: ciekawe jak ta nauka wygląda xd
Doradziłbym Ci więcej wyrozumiałości, ale to nie chodzi przecież o to, że Ty nie wiesz czemu pytają. Wiesz, tylko chcesz się poczuć chwilę lepszy, co prawda bez powodu, ale jednak.
3 msc posiedziałem i elo
Dodam że ja po 2 tyg już wsyztsko tam umiałem a oni całe życie tam siedzą i mówią TO DLA MNIE 2 Dom
Najgorzej, że nawet kierownicy tak mają. Przychodzi młody do pierwszej pracy i oczekują, że się wszystkiego domyśli, co gdzie leży, do czego służy i jak się powinno robić X czy Y.
@KSHMR: i robią przy tym prace, którą osoba z ulicy może wykonywać na takim samym poziomie jak oni po mniej jak tygodniu wdrożenia. Wielcy eksperci fachowcy.
@inko-gnito: Stanfordzki eksperyment więzienny